Nie mam wyboru, musi mi sie chcieć, bo kupa egzaminów, praktyki i pisanie pracy licencjackiej. Ja po prostu nie miałam czasu ostatnio. ;Pkasia90 w ciąży wiec pewnie nic jej sie nie chce
o to blisko mnie, jak będziecie przejeżdżac przez Wrocław, to zapraszamjedziemy sobie do Karpacza 22 lipca na 8 dni
odpoczniesz sobiewywiozłam oliwie do rodziców (zostaje tam do połowy sierpnia
na pewno zdaszWszystkie zdałam, jak ten też zdam to wrzesień wolny
Nie mam pojęcia jak będziemy jechać, Kamil zawsze trasę wyznacza, ale jakby co na pewno skorzystamy. ;)o to blisko mnie, jak będziecie przejeżdżac przez Wrocław, to zapraszam
Ale macie fajnie. Ja nie mam komu Kingi podrzucić.Zosia 2 tygodnie w sieprniu spędzi u mojej mamy, bo P wyjeżdża, żłobek nieczynny i nie mam z kim młodej zostawic...zobaczymy jak damy radę
Mam nadzieję. ;)))na pewno zdasz
szybko zleci już prawie połóweczka!!! Czasem troszeczkę tesnię za brzuszkiem bo to takie cudne chwile były!!!moje siedzi w brzuszku i podkopuje.
ja też się pisze na spotkanko w razie czegojak będziecie przejeżdżac przez Wrocław, to zapraszam
jak chcesz to puść Zosie za moich chłopaków do żłobka, ja ich nie daje a u nas wiem że bardzo dużo osób zrezygnowało na wakacje, może jak byś się dowiedziała to może coś by się udało.żłobek nieczynny i nie mam z kim młodej zostawic..
coś z tymi teściowymi od naszych mężów nie tak, co słysze to jak mama od mężą to pomagać nie chce albo jakaś dziwna. U nas jest masakra i czasem wierzyć mi się nie chce jak można być taką beznadziejną babcią.mama Kamila to szkoda gadać,
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość