dobrze zrobiłaś, to jest filmik twojego autorstwaNie wiem jak zrobic zeby tutaj byl filmik wiec mam nadzieje ze nie bedzie ten link usuniety

no niezle, wrecz zajebisciebylam z kumpelami 2 tyg przed slubem na Ibizie
ja też nie ogarniamJejuś 3 latka już w ogóle sobie nie wyobrażam, jakbym miała taką wielka Elize karmić jeszcze cyckiem???
mi siostra zorganizowała orginalne wyjście z domu, szoferów, na samochodzie czekał dla nas szampan, potem domówka, drineczki tańce, no i dyskoteka, w między czasie miałam masę głupich zadań do zrobieniaja mialam panieniski, typowo spotkanie z dziewczynami, posiadowka w domu z drinczkiem, a potem disko, mile wspominam, ale w zasadzie to sobota jak sobota, zadne szal..
dzięki;))marcz Oliwia jest cudna a te zabki
ja też Oliwi taki czas dałam;) Bo jednak nie byłam w stanie się zabrac za oduczanie w nocy, płaczów itp. Ona i tak jadała tylko raz w nocy więc było to do przeżycia, ale tak już spokojnie z miesiąc nie jada w nocy. Sama tak zadecydowałaKala nadal pije mleczko 2 razy w nocy, proby herbatkowe byly, ale nic nie dawaly, wiec zakladam ze jednak jest glodna, skoro dopiero po mleczku spokojnie dalej zasypia
jeszcze daje jej i sobie troche czasu
ja osobiscie uważam to za chore ale tylko w mojej osobie, toleruję jak ktos tak robi, ktoś karmi dziecko tak długo, każdy ma swoje indywidualne potrzeby i myslenie, nikt za nas nie bedzie decydował:):):) Ja sobie nie wyobrażam bo tego nie robiłam i juz nie zrobię, ale może inaczej bym mówiła jakbym jednak choć jedno dziecko tyle karmiła. Wiem, ze sa kraje (nawet tu gdzie zyję) że kobiety do szkoły przychodzą dzieciom dac pierś, kilkulatkom, np 6 ścio 7 dmio latkom i co i nic, skoro im tak wygodnie to niech i do 15 roku zycia cyc dają hihihiCo do karmienia 3 latka ,ja Jagode i Olka karmiłam piersią do 2 i pół roku i nie uznawałam tego za zboczenie czy coś ale każdy ma w tej kwesti swoje zdanie .Oliwie też nadal karmię i puki co skoro nadal chce pierś i będzie ją miała
Dokładnie to samo tato mój powiedział mamie.kiedys takich rzeczy nie bylo a dzieci jakos chodzily wiec nie wiem jak mozna sie dziwic ze bez chodzika dziecko sie nauczylo
Moja miała tak samo jak karmiłam piersią a i teraz gdy zje zupkę i bym jej mleko naszykowała to wypije wszystko.czasami wydaje mi sie ze tylko cyckiem potrafi sie najesc, bo chocby sobie pojadl kaszki itp to piersi mi zawsze jeszcze obie oprozni..
fajne porownanie, nie wpadlabym na tobo tak śmiesznie chodzą jak pingwinki
Olis tak samo, zazdroszcze Ci w tym momencie starszaka ktory moze pomoc Ci ja zabawiac.. czasami jak widze jak Olis sie wpatruje w inne dzieci to mysle ze przydaloby sie mu rodzenstwonie lubi tez sie sama bawic, owszem chwile posiedzi nad jakas grajaca zabawka, ale zaraz szuka towarzystwa, dobrze ze Mila tez lubi ja zabawiac, bo inaczej wogole bym nie miala oddechu
to masz super siostre i zazdroszcze imprezymi siostra zorganizowała orginalne wyjście z domu, szoferów, na samochodzie czekał dla nas szampan, potem domówka, drineczki tańce, no i dyskoteka, w między czasie miałam masę głupich zadań do zrobienia
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość