to prawda. grunt to siebie za nic nie obwiniać.A nie ma nic gorszego dla laktacji jak myślenie o tym, że nie jesteś w stanie dziecka wykarmić
ja nie mam wagi,ale widze tez ze dobrze nie jest ;/ jeszcze dobrych kilka kg do zrzucenia, ale najgorzej z brzuchem. jeszcze lekko wystaje no i ta skóra...Co prawda z wagą gorzej
A cięcie nie ciągnie? Ja w okolicach rany nie mam czucia i w prawej pachwinie też nie Może właśnie dlatego że przecięli mnie od samego biodraJa fizycznie czuje sie juz jak przed ciaza wiec jest super
nie,wogole nie czuje cięcią już.Tylko tam gdzie mialam dren mam jeszcze węzeł chłonny powiększony.A cięcie nie ciągnie?
ja tez mam na tym wiszącym pasie skory rozstepy ;/ i taki dziwny ksztal mi sie zrobil bo pod pępkiem mam takie wklęsłe,jakby dziurę i pępek dalej wystaje ;/Boję się że przez te rozstępy na całym ...dosłownie na całym brzuchu ta skóra nigdy się nie wciągnie
Po pierwszej ciąży długo miałam...dokładnie nie pamiętam ale z 3 mieś na pewno.A tak wogole to kiedy zanika ta ciemna linia na brzuchu? Bo ja ja dalej mam i dalej bardzo ciemna ;/
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Sherriwette i 1 gość