witajcie po dlugiej przerwie- nie mam czasu wogole wlaczyc komputera i was poczytac. Też mamy problem kupkowy i tak srednio co 2 dzien niestety. Mala prezy sie i probuje czasami cala noc zrobic kupke a jak nad ranem widze ze jest bezsilna i placze daje jej kawaleczek czopka glicerynowego i mleko bebilon tam sa priobiotyki (bakterie?) ktorych maly czlowieczek nie ma w swoim zoladku a ulatwiaja trawienie i pozniej ida ogromne kupy jedna za druga. mam wrazenie ze to moj pokarm jej nie sluzy a staram sie jesc naprawde ostroznie. Gotuje na parze:/ Poza tym mala jest cudowna je, spi - nie placze (jedynie przy tej kupce ale to jest pol sekundy i koniec) sasiedzi nie wiedza ze mamy dziecko. Uwazam ze jest glodomorra bo np jak odciagne 125 ml mleka to zje i jeszcze cyca chce. Ostatnio jednak zaczela nam ulewac ale polozna stwierdzila ze to normalne....
[ Dodano: 20-08-2012, 20:18 ]
mam tez pytanie do dziewczyn ktore maja x landery czy wasz wozek tez skrzypi? Nasz zaczal dzisiaj i mnie to wnerwia a ponoc na serwisie tego nie uwzgledniaja:/