i jeszcze pytanko do Was - ile razy dziennie dajecie maluszkom mleko? do tej pory dawalam tylko wieczorem a w ciagu dnia cycka ale od kiedy juz nie ciagnie z piersi tak mysle czy nie powinien na sniadanie tez dostawac mleczka?
ja widze, że u nS CHYBA NIEBAWEM MLEKO PÓJDZIE W ODSTAWKĘ, (przepraszam za caps lock, niechcący klikłam ale już mi sie nie chce od nowa tych kilku słów pisać, żyję ostatnio w biegu strasznie) od kad nie jada w nocy, a dodam, ze już z reguły całe nocki przesypia, nawet na picie się nie budzi, to mleko podaje rano i wieczorem, z tym, że od tygodnia wieczorem już nie pije zbytnio, bawi sie butelką tylko, rano chętniej, bo po nocce głodny az tak, że krzyk jakby ze skóry obdzierano jak mleko szykuję, ale bywa że i rano nie chce, a w dniu w ogóle nie podaję, mój wcina tyle różnych potraf, warzywa owoce, chrupki, obiad z 2 dań (a co lepsze nic po nim nie widać)że mleka nie miałabym gdzie wcisnać.
za kolejny zabek Lili
elibell a jak nie je lub czeka na jedzenie to chce siedziec w krzeselku?
ale tylko jak jest przypiety i ma jakieś chrupki na blacie lub zabawki. Ja nawet jak w ogrodzie siedze i chcę go karmić to albo krzesełko biore albo rowerek małego, inaczej nie potrafię dziecka karmić, inaczej jedzenie jest wszedzie i Dorian wszędzie, a ja mam zasade, ze je sie w jednym miejscu, nawet staram się yśmy wszyscy siedzieli przy stole razem, co nie jest łatwe bo rzadko bywamy razem, ale przynajmniej ja i dzieci wspólnie jadamy.
Aguś noooo nieźłe masz sny!!!!!!
Nie doczytam wszystkiego, wiem, ze to wredne z mojej strony ale serio nie mam chwili dłuższej.
Pozdrawiam Was serdecznie!!!!