hejka
Sylwia-nie martw sie ja tez nie "lubie" sie spowiadac czuje sie zawsze jak bym szla 1RAZ.
chorupsko powoli odchodzi....o Nas...
mozolnie nam to poszło100 strona
może i nie, ale kurcze dziś to ja wysiadałam przy nim miałam ochotę go za okno wystawić przez ten czas oczywiście ciągle ryczał i non stop na rękach. od 5 rano do 13 wypił 90ml mleka, ręce to by sobie pozjadał, ale butli nie chciał.. dałam jemu obiadek ze słoiczka- zjadł cały, potem wypił 60ml mleka na półśpiąco.. później też nie chciał mleka pić z butli, zjadł tylko deserek i mleko na noc- 150ml z przerwami na płacz w nocy mleko wypije, ale w dzień to już nie bardzo, tylko wyje ciągle i obiadki chceale na pewno nie macie takiej marudy jak moja
super, gratulacje a u nas pierwszy ząbek wychodzi miesiąc i wyjść nie możea my mamy trzeciego ząbka
u nas od mniej wiecej tygodnia, jak mały już stabilnie zaczął siedzieć i zaczął pełzac do tyłu to troszke sam sie zabawi...oczywiście marudzi , ale nie ma tak jak jeszcze do niedawna ze non stop ryczał...oby juz było coraz lepiejprzez ten czas oczywiście ciągle ryczał i non stop na rękach.
- super ,wklej jakies fotoa my mamy trzeciego ząbka
- mi mowili nie ruszac,wiec nie ruszam do dzis u Andrzejka Ma stulejke ale narazie ma tylko w kapieli odciagac skorewogule mamy chłopaków jak z tym robicie
- otoz toi to bardzo delikatnie, w czasie kąpieli.. więc ja tam nie grzebie
- o to moja siostra miala 2 z 3 corek takie wlasnie antymleczne - wogole nie chcialy pic mleka modyfikowanegowyje ciągle i obiadki chce
- obyoby juz było coraz lepiej
- no ja mam 3 pobudki w nocy,zasypia o 20.30 najpozniej,o 2 sie budzi,o 4 i 6 i o 7 wyspany Wogole sie nie wdał w rodzenstwowierci sie , kreci i czesto sie budzi...
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość