wow to spioch!!!zasnął o 21 to obudził się przed 5..
Marcinek to czesciej sie budzi w nocy niz w dzien;/ w dzien potrafi spac tak ok 4 h a w nocy budzi sie co 2-3 ;/
ale tak ciągiem, bez jedzenia? to niezły śpioszekw dzien potrafi spac tak ok 4 h a
Ciągiem,ale zazwyczaj po 2 godzinnym marudzeniu pada tak zmęczony.ale tak ciągiem, bez jedzenia? to niezły śpioszek
Moja właśnie taką kolkę dostała wczoraj tylko pionizacja na chwilę pomagała a tak to nigdy wcześenij kolki nie miała dałam jej bobotic i widzę znaczną poprawęPłacze...mało powiedziane... krzyczy,zanosi się, pręży. Po takiej długiej męce nagle pruta albo robi kupkę i wtedy ma chwilę ulgi a potem znów te krzyki. Pierś go nie uspokoi bo ból mu na to nie pozwala Nawet złapać nie może
no u mnie jak zasnęła o 23 to pobudka o 3 ale ostatni posiłęk jadła o 20 też sie bidulka namęczyłaNocka była super. Pewnie był tak wymęczony tymi kolkami że jak zasnął o 21 to obudził się przed 5...a mi cycki chciały eksplodować Napił się ładnie i spał dalej i teraz śpi tylko z przerwami na jedzonko
Boże...mam nadzieje że taka masakra już się nie powtórzy
u mnie w mieście są dwa rossmany i w żadnym nie było tych wkładek i widzę że to większy problem dobrze że jeszcze mam z 3 opakowania ale one momentalnie mi idą. Mam nadzieję że szybko dowiozą bo są tanie i dobrew moim rossmanie od 3 tyg nie dosrtarczjaą wkłądek babydrem i musiała iść do innego więc dzisiaj dłuzszy spacer miałam z Kajką
szkoda że wcześniej tego nie wiedziałam bo mój chrzestny to taki na siłę, chciałam brata ciotecznego ale nie ma bierzmowania a teraz to już po ptakach bo już poprosiłam.bo do ochrzczenia wystarczy jeden chrzestny.
nom ja tych używam a na wyjścia w prześwitującej bluzce używam LANISOH ale to ma jeszcze próbki szpitala i też są dobre i nie widać ze ma się wkładkę. Johnson są beznadziejne i drogie przyklejają się do sutka i jak się ją wyciąga to to mega boliu mnie w mieście są dwa rossmany i w żadnym nie było tych wkładek i widzę że to większy problem dobrze że jeszcze mam z 3 opakowania ale one momentalnie mi idą. Mam nadzieję że szybko dowiozą bo są tanie i dobre
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość