ja nie bardzo wierzę w to mierzenie. Tomek przy porodzie miał 57cm i wazył 3500. Maks 56cm i 3515. W tym Tomek to był pulpet a Maks chudzinka i długi. Póki dziecko nie stanie to te pomiary takie bardziej na okoOd jakiego miejsca mierzycie?
no i ja mam problem co kupić na chrzciny. Nie bardzo mi się uśmiecha coś kupować na jedną okazję. O ile dół - spodnie lub spódnicę na później będę miała to bluzkę na jeden raz bo takie mam cycki wielkie że w nic normalnego nie wejdęw koncu kupilam sukienke ale nie dam rady w niej karmic
życzę wytrwałości w ćwiczeniachTaki mam:)
Nie. Tyle co krzesło, tylko nóg nie maQanchita, i duzo miejsca TO ZAJMUJE?
To ja tak samow koncu kupilam sukienke ale nie dam rady w niej karmic , musze odciagnac a na chrzcinach chyba w ubikacji bede odciagac.
to ja zrobiłam tak- kupiłam bluzeczkę na guziki która zapne jak już karmic przestane a teraz wrzuciłam pod nią biała obcisła bluzeczkę i nie zapinałam 1czy 2 guzików w bluzce i karmiło mi się też wygodnie, wyglądało chyba elegancko i wygodnie mi było. mierzyłam bosssska sukienkę i nawet M. powiedział że fajnie mi w niej ale właśnie nie miałam pomysłu jak w niej karmić a z butlą to u nas także takie karmienie trwa dłuuuugo bo Agatka się kłóci z osobą ją karmiącą bo chce cycano i ja mam problem co kupić na chrzciny.
juz wysylamMadleine rzuć mi foty ma maila bo ja jedyna tu twoich nie widze, fb nie mam i mi smutno
Ale fajniepowiem wam że Agatka miała teraz ewidentnie skok rozwojowy bo w ciągu kilku dni mam dziecko nie do poznania. nawet zabawki fajnie już łapie jak jej podam
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość