na razie w zoologu kupiłam takie jakie były czyli żadna rewelacja... simba Monge.. ale skład niezbyt fajny no ale cóż.. nic innego nie było..
ale zamówiam jej już Grau na zooplusie i już go dzisiaj wysłali przez weekend bedzie jadła kurczaka z zupy, dzisiaj dałam jej tą puszkę i trochę mięsa co zostało mi z obiadu a tak to sucha karma jest w misce już dzisiaj nic więcej nie dostanie.. jak bedzie głodna ma suchą
widać, ze jest nauczona jeść zwykłe mięso a nie tylko puszki czy suche, hodowczyni mi mówiła, że jak bede miec mieso z zupy czy z obiadu to moge jej dać...
ale jak bedzie miała ten Grau to bede robiła tak ze jak bede miała coś dla niej z obiadu to tylko to dostanie a jak nie to puszke jej bede dawać, nie mam tyle kasy żeby codziennie puszki jej kupywać bo to jest dodatkowe 2,50 zł dziennie, a przeciez za niedługo Rita dołączy to by było 5 zł/ dzień za samo mokre..
[ Dodano: 14-09-2012, 17:15 ]
jak przejdziemy na Aplawsa to przerzucę obie na samo suche bo tak 80% miesa jest to beda miały dobrą dietę. a puszki to maxymalnie 1 na tydzień bede może dawać albo i wcale.. jeszcze nie wiem... teraz puki ta karma RC beznadziejnej jakości to muszę jej mięso jakies dać...