Cześć dziewczynki
Mad czy ty zakladalas ochraniacz do wozka juz? Bo nie bardzo wiem gdzie przymocowac te dolne rzepy
Raz zakladałam jak jeszcze folii od deszczu nie mielismy i tez mialam problem z tymi rzepami i w efekcie ich nie zapielam
Pewnie zrobie drugie podejscie ale jakby Ciebie szybciej olsnilo to daj znac
Ja dostalam wczoraj @ i kurcze cykle mi sie wydluzyly.. mam 33-35dniowe... Chyba tez sie wybrac do ginki musze jak poukladam sobie ta przeprowadzke. Tabletek zadnych nie biore jedziemy na Unimilach SKYN i jest ok.
dzwoneczku ciekawa jestem jak u Was po wizycie ulekarza. Mam nadzieje ze trafilas na kogos ludzkiego kto nie zbagatelizuje problemu !
O rany tyle zebow naraz

Wspolczuje maluszkom bo swoje sie nacierpia a mamunie to tymbardziej. U nas dalej lyso w kwestii zabkow.
Zamiast stawania, chodzenia czy raczkowania pelza na calego do przodu zwiedzajac mieszkanie i wciskajac lapki wszedzie gdzie nie wolno. A przy okazki podloge wyciera
Beatka U nas mata już dawnooo poszła w odstawkę i jestschowana, a te pałąki zdały egzamin tylko początkowo jak mała podziwiała świat leżąc na wznak. Nie sprzedaje, zostawiam dla drugiej dzidzi
Ciesę się bo sprzedałam hurtem sporą partię ubranek po małej i mogę uzupelnić jej zimową szafę.
Zabraliśmy się za pakowanie, masakraaa ile rzeczy się nagromadzi ! Konsekwentnie sporo rzeczy powyrzucałam

jestem z siebie dumna !
Jutro dalsza część.
Źle się pisze teraz te posty