chętnie, jeśli masz namiary na dobrego dentyste to skorzystam :)też mam ten problem, przy każdym myciu krwawią mi dziąsła. kupowałam różne pasty, zmieniłam szczoteczkę na delikatną ale to nic nie daje. koleżanka poleciła mi sprawdzonego dentystę i za kilka dni ma wizytę. jak chcesz mogę podać Ci namiary jeśli wszystko będzie ok!
własnie najlepiej skonsultowac ten problem z lekarzem, bo czasami wystarczy zmienic paste do zebów i po problemie a czasami to jest za małoOj, krwawiące dziąsła to ostatnio mój wielki problem. Szczerze mówiąc nie znalazłam jeszcze idealnego lekarstwa na własną rękę, następnym razem przy kontroli u dentysty zapytam o preparat na receptę.
Jeśli chodzi o mojego dentystę to byłam w Dormedzie pod Warszawą. ja co prawda pierwszy raz, ale moi znajomi sie tam leczą i są zadowoleni pierwsza wizyta tez udana, więc chyba będę stałą pacjentką :)chętnie, jeśli masz namiary na dobrego dentyste to skorzystam :)też mam ten problem, przy każdym myciu krwawią mi dziąsła. kupowałam różne pasty, zmieniłam szczoteczkę na delikatną ale to nic nie daje. koleżanka poleciła mi sprawdzonego dentystę i za kilka dni ma wizytę. jak chcesz mogę podać Ci namiary jeśli wszystko będzie ok!
własnie najlepiej skonsultowac ten problem z lekarzem, bo czasami wystarczy zmienic paste do zebów i po problemie a czasami to jest za małoOj, krwawiące dziąsła to ostatnio mój wielki problem. Szczerze mówiąc nie znalazłam jeszcze idealnego lekarstwa na własną rękę, następnym razem przy kontroli u dentysty zapytam o preparat na receptę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość