Awatar użytkownika
Qanchita
Trzy tysiące lat minęło...

Re: Letnie dzieciaczki 2012

26 wrz 2012, 15:12

Gosia też się zastanawiałam nad solarium.
U nas spacerki wychodzą różnie. Czasami śpi 3 godziny a czasami na syrenie wracamy po kilkunastu minutach.
Teraz przez chorobę Jolki kisimy się w domu.

Aż mi wstyd jak czytam że Ty ćwiczysz a mój sprzęt stoi :ico_wstydzioch:

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 wrz 2012, 19:20

Ja specjalnie tak sie chwalę by potem było mi wstyd przed wami że nie ćwiczę i żebym ćwiczyła :-)
Gosia też się zastanawiałam nad solarium.
jak ćwiczyłam w samym biustonoszu to tak patrzyłam na tłusty biały brzuch to sobie pomyślałam żebym poszła przynajmniej brzuch byłby ciemniejszy :-D
ale przez zmiany na forum sie nie da ;/ musialabym je zmniejszac ,a mi sie nie chce.
a przez imageshack nie możesz wkleić? Tam chyba rozmiar zdjęcia się daje.

Awatar użytkownika
Madleine

26 wrz 2012, 19:29

kurcze ja juz tyle razy sobie obiecywalam,ze bede cwiczyc,biegac ;/ i jak narazie trudno mi się za to zabrac :-)
a do solarium tez sie musze wybrac przed chrzcinami zeby jakos wygladac :-)

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 wrz 2012, 19:43

Ja nie znoszę biegać, tak samo nie dla mnie wszystkie ćwiczenia aerobicowe a to co ćwiczę callanetics nie wiem czy słyszałyście to w latach 80-90 było znane są dla mnie idealne.

Awatar użytkownika
Madleine

26 wrz 2012, 19:45

Ja nie znoszę biegać, tak samo nie dla mnie wszystkie ćwiczenia aerobicowe a to co ćwiczę callanetics nie wiem czy słyszałyście to w latach 80-90 było znane są dla mnie idealne.
a mozesz przyblizyc na czym one polegaja ?

Awatar użytkownika
Kasiala
Zrobiłem Magistra z forum!

26 wrz 2012, 21:15

Hejka... powiem Wam dziewczyny ze odkąd zmienili to forum to nie chce mi się na nie wchodzić... samo to ze już automatycznie nie przenosi do miejsca ostatniego postu jest dobijajace już nie wspominajac o szybkim cytowaniu czy właśnie kliknięciu na nick i od razu odpisywało się danej osobie... ehhhh ciekawe kto takie "dobre" zmiany wymyśłił

U nas wszystko po staremu ale karuzela to był strzał w 10 u Nas spisuje si na medal Kaja ni jest mega zainteresowana wodzi wzrokiem za motylkami muzyka ją uspokaja do tego stopnia ze sama zasypia w łóżeczku :ico_szoking: :ico_brawa_01: :-D

Dzisiaj byłasm w pepco i pokupowałam małej kilka rzeczy nawet czapeczka za 2,99 się znalazła :-D niby napisane 6-12 msc ale to jakaś bzdura bo teraz jest na styk... a szwagierka była w OUTLET FACTORY i w Intimissimi kupiła małej rajtruzki takie swietne za 4,50 i 2 zł :-)

Gosia w sumie to jakie przeciwskazania by były na solarium...? przecież melko w cycach nie skiśnie :-D

Jejku dziewczyny ja też muszę się wziąć za siebie bo jasna cholerea przez to ze Kajcia jest taka łaskawa i jem wszystko to opona mi już rośnie :ico_placzek: :ico_zly: :ico_noniewiem: po samym porodzie lepiej wyglądałąm niż teraz :ico_placzek: :ico_olaboga: od jutra zaczynam dieta dla matek karmiących na gotowane i na parze się przerzucam bez racuch, naleśników, zapiekanek, pizz, dżemy też wyrzucę no i słodycze... ziemniaczki, czekolada, rogaliki :ico_placzek: jezu ja nigdy nie miałąm takiego parcia na słodkie a teraz mam dosłownie parcie na zarcie!!! ja w ciązy tak nie żarłam jak teraz bo jedzeniem nie da się tego nazwać :ico_noniewiem: koniec z OBZARSTWEM

pogoda jest swietna dzisiaj z małą byłam 4h na spacere i właśnie pepco zaliczyłyśmy i odzyskałam swoją spaszkę na szyje ale powiem Wam jak to się stało ze ją straciłam mianowicie umóilam się wczoraj z koleżanką do pizzeri i ją tam zostawiłam (zpaomniałam) i dzisiaj ją odebrałam ale to wszystko prze zmoją chciwość bo ta koleżanka miała w pon urodziny ale wkurzyłam się na nią bo nie dowołała spotkania w piatek i ja czekałam do 21 na tel... a chciałam jej dać właśnie apaszkę ale inną i jej nie dałam tylko dałam jej leginsy i tak mówię do męża ze to napewno przez to ze jej nie dałam tej apaszki to ja swoją straciłam :ico_puknij: :ico_noniewiem:

aaa wczoraj wypiłam sobie Radlerka :ico_wstydzioch: :-D

nie wiem co miałam więcej pisać...

Awatar użytkownika
Madleine

26 wrz 2012, 21:35

Hejka... powiem Wam dziewczyny ze odkąd zmienili to forum to nie chce mi się na nie wchodzić... samo to ze już automatycznie nie przenosi do miejsca ostatniego postu jest dobijajace
a mnie przenosi od razu do ostatniego postu.
Mnie najbardziej przeszkadza to trudniejsze cytowanie i nieczytelny wyglad... ;/

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 wrz 2012, 21:51

Dziewczyny jak wchodzicie w nieprzeczytane to kolo kazdego tamatu watku jest prostokacik... Jak w niego klikniecie przeniesie Was do pierwszego nieprzeczytanego posta przez Was :)

Awatar użytkownika
Kasiala

26 wrz 2012, 21:53

Dziewczyny jak wchodzicie w nieprzeczytane to kolo kazdego tamatu watku jest prostokacik... Jak w niego klikniecie przeniesie Was do pierwszego nieprzeczytanego posta przez Was :)
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: faktycznie tak jest :ico_sorki: dzięuję :ico_prezent:

Awatar użytkownika
Kasiala

26 wrz 2012, 22:20

ja piernicze próbuję zdjecie dodać i mi się nie pojawia w podpisie...

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”