Kod: Zaznacz cały
Callanetics to zestaw ćwiczeń opracowany z myślą o kobietach, które w niedługim czasie i przy niewielkim wysiłku pragną wysmuklić swoją sylwetkę. Wystarczą dwa tygodnie by callanetics ćwiczenia zdziałały cuda z twoim ciałem. To nie żadna bujda – efekty tych ćwiczeń zostały potwierdzone badaniami i okazało się, że faktycznie są one tak skuteczne. Callanetics ćwiczenia pozwolą ci uzyskać płaski brzuch, wysmuklić nogi, podnieść i ujędrnić pośladki, wyrzeźbić ramiona.
Callanetics ćwiczenia to zestaw dla każdej kobiety. Jeśli tylko masz nieco wytrwałości i jesteś dość dobrze zorganizowana to serdecznie zapraszamy do ćwiczenia razem z nami. Przy tych ćwiczeniach najważniejsze są następujące elementy: odpowiednie ułożenie ciała, odpowiednia kolejność wykonywanych ćwiczeń, odpowiednie ruchy ciała, odpowiednia liczba i czas powtórzeń, a także odpowiedni sposób oddychania.
Najistotniejszym z wymienionych wyżej elementów jest kolejność ćwiczeń. Odpowiednia kolejność wygląda następująco: rozgrzewka, ćwiczenia na brzuch, ćwiczenia na nogi, ćwiczenia na biodra, ćwiczenia rozciągające.
Callanetics ćwiczenia pozwalają na wyszczuplenie sylwetki, a także na wzmocnienie mięśni grzbietowych, a więc mocniejszy i zdrowszy kręgosłup oraz wzmocnienie mięśni Kegla. Dzięki tym ćwiczeniom nie tylko będziesz mogła cieszyć się pięknym i zgrabnym ciałem, ale również i wspaniałym nastrojem. A wszystko to przy niewielkim wysiłku i w zaledwie 2 tygodnie.
Madleine to ze strony wzięłam. Szczerze to nie wiem czy po dwóch tygodniach będą efekty bo ja ćwiczyłam rzadziej a tak codziennie to w podstawówce wtedy chuda byłam ale z ciotką ćwiczyłyśmy i u niej efekty duże były mi mięśnie też się wzmocniły do tego bardziej rozciągnięta byłam. No i najważniejszeb nie obciąża kręgosłupa a ja mam skoliozę i nie mogę wszystkiego ćwiczyć.
Kurde Maks cały dzień śpi przez chwilę i się budzi. Teraz też spał na rękach odłożyłam go i obudził się a normalnie by spał już od 21. Nie wiem co mu się stało.
Kasiala Ty to lubisz te spacery A zdjęcie Kajusi widzę nie poznałabym jej