Maks teraz chodzi w kombinezonie 74 tylko że jest jeszcze trochę za duży ale wygodnie tak mu jest. Nie wiem do kiedy starczy.Siostra meza kupila malej kombinezon na zime 74
ale to od kiedy chcesz ją zapisać? Od lutego? To już postanowione że wracasz do pracy? Ja myślę o żłobku ale od września, tylko że najpierw muszę Maksa zameldować u teściowej. No i żłobek jest tylko jeden i szanse są znikome. Dlatego myślę o niańce.a w trzecim na 60 (m oze tu się dostanie
bo H&M ma zaniżoną numerację. I u nich 62 to jak u innych 68. Dla starszych dzieciaków tak samo jest. Miałam takie body dla Maksa 56 z Hm i tak długo w nim chodził, teraz zasuwa w 62 z hm a inne ubranka to 68.Teraz mały chodzi w "niedźwiadku" z H&M u rozm 62 ale wychodzi wiekszy
Ja te maleństwa w rozm. 56-62 spakowałam i zaniosłam do szpitala.Posprzedawałyście rzeczy na allegro? Poszły wam? Bo ja się zabieram za wystawianie i nie wiem czy pojedynczo czy zestawy a może jakieś mini zestawy?
to u mnie różnie raz w kombinezonie jak chłodniej a jak cieplej to ma taką kurteczkę. Ale w kombinezon mi wygodniej zapakować. A ty upierz bo na 1 listopada ma być strasznie zimnobo jeszcze nie wyprałam zadnego i mała ubrana zwykle w sweterek i półśpiochy ciepłe
tylko u was od początku chyba tak było co? U nas Maks lubił a teraz się strasznie obraził na niego. Mam nadzieję na butelkę się nie obrazi bo w czwartek jadę ze starszym na basen i prawie z 4h się zejdzie żeby mi z głodu nie umarłu nas smok to tylko dekoracja na meblach w kuchni, mała totalnie olewa, tylko cyc, zero silikonu
ściagałam glutki to kurde raz miała krewke z nosa
widzę że wszystkie dzieci w miarę równo idąMały waży 6 kg ale nie wiem ile mierzyCiuszki 68 i 74 używamy.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość