dobry wieczór, oj już prezentowo się robi
ja kupiłam małemu narazie ciuchcię drewnianą w która można wkładac kwadraty, tr ójkaty, koła
Uploaded with
ImageShack.us
autko takie większe jedno i pościele dla dorianka:
Uploaded with
ImageShack.us
i elizce:
Uploaded with
ImageShack.us
z tym, ze ta elizce reklamuję bo przysżło bez poszewki na poduszke właśnie dzis pisałam do firmy, no i oni bym odesłała, napisałam, ze nie bedę ponosic dodatkowych kosztów za ich błąd, jak nie podeslą samej poszewki na poduszke, założę sprawę i zwrot kaski zarzadam (ach zamawiałam na ebay)
no i małemu chce jeszcze jakiś sortownik do kształtów, on uwielbia takie cuda, a elizie coś do ciastoliny, np. maszynkę co to niby lody robi, lub ciasta mozna zlepić, jeszcze nie zdecydowałam sie
zero pomysłów na prezent dla meża i taty z racji że będzie u nas na święta:):):)
nina przemyślcie sprawe autka - nie ze złośliwości ale już kilkoro moich znajomych kupiło i stoi, zajmuje miejsce, maluchy pojeździły raz dwa i tyle, frajda dla taty, ze moze dzieckiem posterowac za pomocą pilota hehehehe, a inna sprawa jak juz zdecydujecie sie na kupno sprawdzajcie na jak długo wystarcza doładowania. Znajomi mają i ładują cały dzień a jeździ to to 15 min, wiec moim zdaniem sie nie kalkuluje to wcale. no i oczywiscie trzebba mieć miejsce gdzie jeździć, jesli mieszkacie w bloku trzeba będzie to znosić na dół (chyba że mieszkacie na parterze) ale ogółem samej mi sie to podoba, ale widże, ze mało praktyczne, a mało nie kosztuje.