A propos... jak się zamierzacie zabezpieczać? Bo ja już wzięłam 2 opakowania tabletek i odstawiłam, bo znów woda w organizmie się zbierała i mega cellulit wylazł... no i 2 kg przytyłamKasiala ale widzisz Ty wiesz że jeszcze będziesz w ciąży chodziła za jakiś czas. Ja już wiem że nie. Mam dwójkę kochanych synków i na tym koniec
no widzisz a ja w ciąży bym mogła pochodzić ale dziecka kolejnego sobie nie wyobrażamI mam zupełnie odmienny problem niż Wy... ja przeżyłabym kolejne dziecko ale nie koleje 9 m-cy ciąży. Na samą myśl mnie trzęsie
Gosia straszyć Cię nie chce ale na wiosennych mamach jest dziewczyna co właśnie ma synka ze spirali... chodzi mi o to ze żadna metoda nie jest skuteczna no chyba ze szklanka wody zamiastchyba na spiralę się zdecyduję.
ja mam tak samo...drugie dziecko - bardzo chetnie,ale ciaży boje sie jak cholera...nie chcialabym znowu przez to wszystko przechodzić ;/.. ja przeżyłabym kolejne dziecko ale nie koleje 9 m-cy ciąży. Na samą myśl mnie trzęsie
wiem czytałam, dlatego może zostaniemy przy przerywanymGosia straszyć Cię nie chce ale na wiosennych mamach jest dziewczyna co właśnie ma synka ze spirali...
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość