Co do zabawki to nie takie inne,jak bede miala chwile to znajde
Nie polecam ich, są koszmarne, małochłonne..Miałam jeszcze pisać że od jutra w Netto są pampersy sleep & play za niecałe 25zł..."3" pakowane po 58sz, "4" po 50szt.
to ja mam tak: 8go mama ma imieniny, 9go szwagier 40 urodziny; 22 szwagierka urodziny; 24go imieniny tata i szwagierka, a 25go imieniny moja chrześniaczka; dochodzą Mikołajki i świeta oczywiście:)
Musimy jeszcze mojej bratanicy coś kupić..wogole w tym roku to bedzie skromnie z prezentami...moj brat ma 3 grudnia urodziny a tata 6 grudnia...ehhh wydatki koszmarne sie szykuja i jeszcze ubezpieczenie za samochod![]()
![]()
Już się boje grudnia...
Daj mi kilka dni na toQuanchita pokaz sie
widziałam ją w smyku jest świetna tam kosztuje 110 zł a na allegro 55 
ale to co przestały Ci wypadać? Pokaż się koniecznieMam krótkie włosy
dzięki, fajnie wiedziećGosia polecam na gardło odpowiednik tantum verde- Uniben ( sporo tańszy)
a ja tylko chłopięce zabawki i chłopięce. A chrześnica jedna - szkoda bo dla dziewczynek fajniejsze prezentymy mamy dzieci do obdaorwania 3 chrześnice i kaję ani jednego chłopaka nie mamy![]()
![]()
![]()
U mnie zęby bez zmian.Dziur brak.Ja w sumie i tak mam szczescie bo przez całę życie miałąm tylko jedną dziurę w zębie i to było w podstawówcejak wasze zęby po porodzie? Ja po Tomku miałam 8 dziurmimo że przed ciążą byłam. Teraz czuję ze też będzie podobnie. Sama widzę 4 dziury
i właśnie coś zaczynam czuć ząb a do dentysty chce iść w sobotę. Wiecie czy można być przeziębionym u dentysty mam katar i kaszlę. No i koniecznie ze znieczuleniem inaczej nie daję się dotknąć.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość