Witam:)
sto lat dla Hani, Leny oraz Olenki
aga super ze już zaczynasz porządeczki świateczne...ja też bym chciała, ale teraz za bardzo nie ma kto mi popilnować małego...
...Patryś po kąpieli wypija 220ml mleczka..i pada...pierwsza pobudka po 30 minutach snu...wiec wykluczam głod...a herbatkę czasami mu podaje w nocy...
co do snu z dzieciaczkiem to ja sie też nie boję...gdyż kłade go zawsze przy ścianie...a w nocy ma tyle pobudek ze nie zdąrzę zasnąć jak znow zostaję przebudzona
wiec to raczej czuwanie jest moje niż sen...budzi mnie każdy szmer...a rano mały budzi mnie klepiąc po twarzy rączkami
. Gdyby przesypiał ładnie to na pewno nie byłoby potrzeby brania go do mego łóżka...
agasio witaj..z niecierpliwością czekamy na zdjęcia
udało mi się w sobotę umyć okna i jestem przeszczęśliwa z tego powodu
o ja ...super!
Wasze szkraby tez uwielbiaja otwierac i zamykac wszelakie drzwi ? Martyna az sie wkurza jak jej powiem "nie wolno"
i sie ze mna siluje
chwyta wszystko co leży pod ręką..
Doskonale już rozumie, jak się mówi "nie wolno", tylko niekoniecznie chce się posłuchać;)
moj też...i traktuje teraz to jak zabawę...ja mu zakazuję , on tylko patrzy na moją reakcję, i rechocze jak mu zabraniam...cwaniak...
Ja wczoraj też zaczełam porządki świąteczne i
...nie dołujcie mnie hihi...z tym sprzątaniem...
Laura dzisiaj połozyła łapki na mojej nodze i wstała do klęku, dziewczyny czy ona bedzie probowała juz wstać czy do tego daleka jeszcze droga??????
oj tak
...a n koniec parę foteczek
dzisiejsze:)
ulubione miejsce do wstawania:)
zabawa z braciszkiem:)
na spacerku:)
karmimy łabedzie:)