Ja zawsze zaparzam ekspresso i do tego wlewam trochę spirytusu i tym nasączamDziewczynki mam do was pytanie - otoz na mikolajki chce zrobic Tiramisu - i mam problem z alkoholem
Ja dzisiaj byłam z Jolką i dwoma starszymi bratanicami na bajce pt. "Renifer Niko ratuje brata"...w 3D więc całkiem miło się oglądałoJa byłam w kinie z Tomkiem i siostrzenicą na Dino Mama. wynudziłam się strasznie ale Tomkowi się podobał i jeszcze Mikołaj był w kinie więc podwójna radocha![]()
a ja żadnego linka nie widzęlink nie dzialał i w koncu zmieniłam, zoabczcie terazna gorze
![]()
czekam teraz na wasze dzieciaczkiAleksandrowicz sliczne dzieciaczki - sama słodycz
A to Ty z Poznania? Do Plazy na filmy chodziliśmy z mężem często póki dzieci nie było. A teraz tylko nasze małe szamotulskie kino wchodzi w grę. Dzisiaj np bratowa zgodziła się zostać na 2 godzinki z Tymkiem (między karmieniami) a ja w zamian wzięłam bratanice do kina. Do Poznania to już cała wyprawa...przynajmniej godzina na dojazd w obie strony no i aż żal po sklepach nie polatać jak jest się już w PlazieQuanchita - a u siebie w kinie byliście czy w Poznaniu?my zazwyczaj do plazy cinema city chodzimy
Co do "gadania" w wieku 4 miesięcy to to naprawdę jakieś cudowne dziecko musi byćczekałam Quanchita na Ciebie cobys zobaczyła nas i teraz znów usunęłam![]()
![]()
Obejrzałam![]()
Możemy kiedyś zrobić mały meeting i dogadać się jak jeszcze Gosia będzie u szwagra pod Poznaniemto moze się kiedys w tej plazie spotkamy haha?my tez czesto tam jezdzimy,
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość