My wlasnie zjedlismy pstrągi pieczone w cytrynachaha myślałam że dlatego że marudny. Przesłałam już książki.a bo naszej lekarki dzis nie ma i przelozyli na poniedzialek
Taka głodna jestemgołąbki robię za 20 minut będą.

Ide

My wlasnie zjedlismy pstrągi pieczone w cytrynachaha myślałam że dlatego że marudny. Przesłałam już książki.a bo naszej lekarki dzis nie ma i przelozyli na poniedzialek
aha myślałam że dlatego że marudny. Przesłałam już książki.a bo naszej lekarki dzis nie ma i przelozyli na poniedzialek
Gosia to Ty? Bo inne konto jakies ,a ksiazki dostalam od ciebie
My wlasnie zjedlismy pstrągi pieczone w cytrynachdobre,ale jak zobaczylam na talerzu ich pyszczki to sie poplakalam
Ide
No to może chociaż pokaże mi gdzie popełniłam błąd i uda mi się tego uniknąć przy Tymku.Qanchita pisze:No i ściągnęłam z chomika "Język dwulatka"
ale wiesz że już za późno dla Ciebie na tą książkę. Ona jest dla dzieci od roku do dwóch lat. Ja mam obydwie w papierowej wersji. Może poczytam jeszcze raz
raz dostał zwykłą ryżową na moim mleku i było ok. Ta wczorajsza była na wodę, czyli zawierała mleko modyfikowane i pewnie w tym problemo kurdeale wrażliwy chłopak
a on dostawał już jakieś kaszki?
Piękniea ja zapomnialam sie pochwalic,ze dziś Marcinek pierwszy raz włożył sobie stope do buzino i od kilku dni już się cały czas obraca z pleckow na brzuszek - ciezko go upilnowac - na macie juz spokojnie nie polezy
mój tak samo się podnosi do siedzenia a przewroty nie bardzo mu w głowie, stopami tak samo nie jest zainteresowany.PięknieMój tylko na boki się kula i do siadania rwie.
to gdzie ty błąd niby popełniłaś? Jolka taka grzeczna. A jeśli czasem urwisuje to przecież nie kwestia złego wychowania tylko charakterCo do usypiania dzieci to jest ok. Jolka idzie do łóżeczka sama
a właśnie apropo starszego to co chodzi do zerówki w szkole czy przedszkolu? posyłasz wcześniej do szkoły?tyle co wyszedł z domu do polecial na tyłek,
i jak?co się zapoznają
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość