Awatar użytkownika
Asieńka86
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

Re: Od MARCA do MAJA-2012--Nasza EKIPA WIOSENNA

08 gru 2012, 13:45

Asienka nie no fajny ja myślałam o czym innym - myślałam, że taki na akumulatory co są i dziecko tam wsiada i jedzie bo tą ceną się zasugerowałam.
a takiego na aku to ja w życiu jemu nie kupię :ico_oczko:
Siadał na nóżce, którą podkurczał pod pupę i się przesuwał
o, mój tak robi podobnie, tylko że klęka jak do raczkowania, jedna nóżka zgięta i tak przesuwa się. ale jak tą podgiętą nóżkę wyprostuje to staje w miejscu, pokiwa się, rozjeżdża i zaczyna piszczeć że mam go z powrotem posadzić :ico_haha_01:
Świetna sprawa. Do dziś przy katarze używamy. PULMICORTU się nie bój. Wiem, że mocno brzmi, ale skuteczny. Na serio
oj, naprawdę, inhalator super sprawa :ico_brawa_01: obyło się bez antybiotyku, kaszel nie zszedł niżej, katar minął. dziecko wyszło z zapalenia krtani na wapnie i inhalacjach :-D jeszcze troszeczkę psika ale kataru nie ma a kaszle jak się wkurzy :ico_oczko:
Martalka zdrówka życzę!!! u nas ponoć wirus jakiś panuje i dzieciaki mają jednodniową gorączkę, po której zaczynają kaszleć i momentalnie na oskrzela wchodzi.. już tak trójkę dzieciaków w sąsiedztwie rozłożyło...
bo ja taka skromna dziołcha ;-)
skromna-nieskromna- chwal się kobieto :-D gratulacje ogromne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
no, a ja sobie posiedziałam- obudziło się to moje wrzeszczące :ico_zly: dziś od 4 do 6 wył, z zamkniętymi oczami krzyczał i wyginał się... teraz to samo... bo dwójka druga na dole przebija się i obie trójki z góry :ico_zly: trzy zęby w jeden dzień- ja oszaleję :ico_zly:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

08 gru 2012, 17:09

super że Piotruś już się lepiej czuje :) inhalacje na katar górą!

Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 gru 2012, 20:13

witam .. ja tak na szybko .. u nas beznadziejnie .. mala wyje calymi dniami ... zabki jej wychodza .. wczoraj w nocy nie spala do 4 :ico_olaboga: :ico_chory: :ico_chory: :ico_chory: :ico_chory: juz nie mam sil :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

10 gru 2012, 11:28

przejdzie. wierzcie lub nie. w końcu wyjdą.

Awatar użytkownika
biniu_s
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

10 gru 2012, 11:50

Hej.
No to nam znowu pozmieniali trochę forum :-)
Martalka zdrówka dla Janka.
Asienka oby te choróbska u Piotrusia minęły razem z zakończeniem ząbkowania.
tibby skromna, nieskromna, powinnaś się pochwalić, w końcu często u nas piszesz/pisałaś. Oby udała się dziewczynka :ico_haha_02: Tobiaszek już kuma, że będzie miał rodzeństwo czy jeszcze za mały?

U nas ok, młodego położyłam spać więc zaraz muszę za obiad się brać.
Dzisiaj K. jedzie po pracy po bilety na SYLWESTRA, idziemy pierwszy raz w życiu na typowy 'BAL SYLWESTROWY". Na początku się cieszyłam, ale jak dotarło do mnie dzisiaj rano, że muszę kieckę kupić, fryzjera i kosmetyczkę umówić to mi trochę optymizm opadł :-D Facet to ma dobrze, buty odkurzy i już gotowy na imprezę :-D

U nas kupa śniegu, padało cały wieczór i noc. Szkoda, że do Świąt ma być odwilż bo takie białe byłyby piękne.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

10 gru 2012, 22:31

Dzwoneczek - jeszcze nie robilismy badan,mielismy wizyte umowiona ale Szymek byl chory i nie poszlismy !!!

U nas jakos leci,zebow nie mamy nadal,najlepiej czujemy sie na raczkach u mamy i uwielbiamy sie calowac :)

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 gru 2012, 22:43

witam

kingoza trzymaj sie !!! Oj trafiła ci sie mała terrorystka :ico_oczko: :ico_pocieszyciel:

asienka super ze pomogł wam inhalator i już jest lepiej :-)
Dzisiaj K. jedzie po pracy po bilety na SYLWESTRA, idziemy pierwszy raz w życiu na typowy 'BAL SYLWESTROWY"
oj jak wam fajnie.. :-)
Facet to ma dobrze, buty odkurzy i już gotowy na imprezę :-D
zawsze mają lepiej :ico_oczko:
,najlepiej czujemy sie na raczkach u mamy i uwielbiamy sie calowac :)
o to coś podobnie jak u nas :ico_haha_01: . Jak jest w domu Dawidek i mąż to mały sie zabawi i jest wtedy super...a jak jesteśmy sami z Patryczkiem to ja mam przechlapane... :-P :shock:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

11 gru 2012, 11:06

Tobiko jako tako kumaty, ale jeszcze nie bardzo rozumie co i jak będzie się działo. On twierdzi, że będzie rodzeństwo kochał, ale i tak chce małpkę! :-D

Awatar użytkownika
Asieńka86
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

11 gru 2012, 18:28

kingoza łączę się w bólu :ico_sorki: u nas podobnie- nocki straszne, dostaje czopek na noc, budzi sie z wielkim krzykiem koło 3-4 i krzyczy z 2-3 godziny :ico_placzek: w dzień marudzi, ciągle na rękach :ico_sorki: dziś już na szczęście lepiej, ale trójki górne w natarciu i na święta znów będzie terroryzował :ico_sorki:
przejdzie. wierzcie lub nie. w końcu wyjdą.
to moja jedyna nadzieja :ico_haha_01:
biniu facet może i ma lepiej z szykowaniem, ale ile radości ma kobieta kupując nową kieckę :ico_haha_01:
rybka o, my też lubimy całować :-D a najlepiej to całą buzią, przy okazji ugryźć i opluć, ale całus synka bezcenny :-)
On twierdzi, że będzie rodzeństwo kochał, ale i tak chce małpkę! :-D
przypomina mi to synka siostry M, dopóki jego brat był w brzuchu to on go kochał, głaskał i tulił. a jak się urodził to krzyczał do mamy: " mama, dzieciak ryczy" :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

11 gru 2012, 21:31

Dzwoneczek - no u nas to samo,jak sa dzieciaki,to daje malego na lezak do ich pokoju i potrafi nawet 2 godziny siedziec i sie na nich gapic !!!

Asienka - no Szymek tez caluje otwarta buzia i lubi zassac jak cycka np policzek,smiesznie to wyglada i dziwnie sie to odczuwa :P

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”