kawki moze sie ktoś napije?
Mi coś ostatnio kawa nie smakuje.
szkieletorek jak buźka Lili? Dalej smarujesz ją samą wazeliną?
Lilcia ma buźkę śliczna w porównaniu do tego co mieliśmy przez długi czas.Ma tylko w 2 miejscach ale maleńko czerwone.
Smaruje ją wazelina i kupiłam krem Nanobase i jest bardzo fajny . Nie jest tani bo w internecie ok 30 zł a opanowanie malusie.Ale dla zdrowia oddam każde pieniądze.
A u mnie nie ciekawie ....
Dzis rano miałam wizytę . Ginekolożka robi mi usg i długo nic nie mówi.Po chwili mówi że serduszka nie ma a już być powinno, że płód się nie rozwija więc to raczej już po ptakach .Ja oczywiście łzy w oczach ale się opanowuje.Ona mówi że mam dla pewności zrobić badanie beta HCG ale to raczej formalność i wypisała mi skierowanie na oczyszczenie do szpitala na jutro . Chyba ze wynik by był dobry.
Wyszłam z gabinetu i tam była moja Lili z P .Nie wytrzymałam i płakałam jak bóbr aż do południa . Oczywiście doła miałam wielkiego ale jakoś coś do mnie zaczęło mówić halo ja tu jestem bądź dobrej myśli.Wieczorem miałam wyniki na necie no i lekarka powiedziała mi że jeśli będzie poniżej 1500 to nic z tego a jeśli wyżej to mam się w czwartek zgłosić do niej .No i wynik jest 20 000 .Więc już sama nie wiem . Tyle co łez wylałam to nawet nie wyobrażacie sobie no ale teraz pozostaje czekać i mieć nadzieję