Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

Re: wiosna-lato 2013

13 gru 2012, 14:47

mój zjadł właśnie trzy paluszki rybne.
aczkolwiek niestety nie chce ich zagryźć żadnymi ziemniakami czy czymkolwiek innym. Nic mu nie smakuje ;(

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 gru 2012, 14:49

mój zjadł właśnie trzy paluszki rybne.
aczkolwiek niestety nie chce ich zagryźć żadnymi ziemniakami czy czymkolwiek innym. Nic mu nie smakuje ;(
a mięsko Tobie je? i warzywa? bo mój nic, jak był mniejszy wszystko jadł, a od ponad roku smok mały sie uparł i nie ruszy,najgorsze, że nic nie spróbuje i mówi, że nie lubi

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

13 gru 2012, 14:54

przybijam ci piątkę! mój też mówi, że wszystko jest BLE! (jako, że ten mój gad to jest niemowa totalna. nie chce mówić!)
je tylko pupleciki zrobione z mielonego, trochę ryżu, rybę może jeść codziennie, tak samo frytki (te z piekarnika oczywiście).
kiedyś to jeszcze siadał z nami przy stole i podjadał smodzielnie coś tam z miski, a teraz go utrzymac w ryzach przy stole to cud! na siłę nie bede go karmic, bo to dla dziecka jeszcze gorsza trauma.
ale załamuję się jedzeniem jego. nie wiem jak to bedzie w przedszkolu :-( on nawet nie lubi chleba czy bułki!

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 gru 2012, 15:39

my już wróciliśmy, wstąpiłam do sklepu i kupiłam na Szymka urodziny czapeczki, kubeczki, serwetki i talerzyki z wyścigówką :), Szymek wycyganił puzzle i teraz układa :)

przybijam ci piątkę! mój też mówi, że wszystko jest BLE! (jako, że ten mój gad to jest niemowa totalna. nie chce mówić!)
spokojnie, pisłam już kiedyś, że Szymek też długo nie mówił, także cierpliwości na pewno nie długo zacznie, będzie nawijał, że będziesz miała dość :-)
je tylko pupleciki zrobione z mielonego, trochę ryżu, rybę może jeść codziennie
no to fajnie, że Ci te pulpety i rybę zje, Szymek to w te wakacje jeszcze jadał kiełbaskę z grilla, bez skórki oczywiście, i białą domową a teraz nic

,
tak samo frytki (te z piekarnika oczywiście).
frytki też lubi, dawno nie robiłam, bym musiała kupić :)
ale załamuję się jedzeniem jego. nie wiem jak to bedzie w przedszkolu :-( on nawet nie lubi chleba czy bułki!
no w przedszkolu nic nie zje, chyba , że jest coś słodkiego, albo banan,
chleb i bułki lubi, spróbuj mu posmarować nutelą, może zasmakuje :ico_oczko:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

13 gru 2012, 15:51

o tej nutelli to nie pomyślałam.
swego czasu ugryzl parę razy suchą bułkę i tyle.
a chlebek to najlepiej taki chrupiący z tostera wyskakiwanego żeby był.

monikaA88
Umiem skakać na skakance po całym forum

13 gru 2012, 15:56

Witam dziewczyny :)

ja na szczescie nie musze kupowac wozka bo bede miec od siostry :-) wiec jeden wydatek mniej :-D

dzisiaj bylam na zakupach z mezem i zaczynamy powoli kupowac rzeczy dla malenstwa. dzisiaj kupilismy pampersy bo byly w promocji i chusteczki nawilzone bo tez w promocji byly taki 6-pak :-) oprocz tego to mam od siostry tez przewijak wiec tez nie musze kupowac :-) i tak powoli sobie bedziemy kompletowac cala wyprawke :-)

u mnie dzisiaj rano zimno bylo na polu ale juz w poludnie bylo 1 stopien na plusie i do tego sloneczko :-)

wczoraj robilam porzadki z mezem wywrocilismy mieszkanie do gory nogami ... male przemeblowanie robilismy i oczywiscie trzepanko dywanko. najciezsze rzeczy oczywiscie robil maz a ja tylko dyrygowalam :-D

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

13 gru 2012, 16:00

no i prawidłowo. niech te mężowate też się trochę pomęczą.

ja też planuję przed narodzinami dzidzi zaopatrzyć się w większą ilosć pampków. ale zaczniemy od dady. mam nadzieję, że iliusiowa pupa zaakceptuje te pieluchy, bo sa praktycznie identyczne jak te z Pampersa.

monikaA88

13 gru 2012, 16:07

mysmy wlasnie kupili pieluchy z Pampersa ale tylko dlatego bo byla promocja wiec czego nie skorzystac :-) moj maz i tak jest za tym zeby uzywac na codzien pieluchy tetrowe a pampersy od swieta albo jak sie bedzie gdzies szlo z dzieckiem. ubzduralo mu sie z tetrowymi pieluchami ze takich bedziemy uzywac bo taniej a pampersy drogie i juz w planach ma zakupic wieksza ilosc tetrowych pieluch. ja ciagle mu powtarzam ze on bedzie to prac i w takim razie zmieniac dziecku bo ja nie bede. ja to wole pampersy ja jestem wygodna :-P

anade
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

13 gru 2012, 16:08

Ojej biedny Oli :(
Moni a jaki masz wózek? Napisz model dla porównania. Ja chcę jakiś używany 3w1 ale maksymalnie do 500zł może uda się za mniej :) Mam prawie pół roku na przejrzenie allegro ;)

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 gru 2012, 16:09

a chlebek to najlepiej taki chrupiący z tostera wyskakiwanego żeby był.
Szymek lubi , ale te sandwiche z serem i ketchupem :), poza tym jeszcze zje pyzy z sosikiem, pierogi z serem i naleśniki z dżemem :),

właśnie zjadł ziemniaczki z sosikiem i udało mi się do nim przemycić troszkę piersi z kurczaka, posiekałam drobno i nie wyczuł, niby mało, ale lepsze to niż nic :)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”