mój zjadł właśnie trzy paluszki rybne.
aczkolwiek niestety nie chce ich zagryźć żadnymi ziemniakami czy czymkolwiek innym. Nic mu nie smakuje ;(
a mięsko Tobie je? i warzywa? bo mój nic, jak był mniejszy wszystko jadł, a od ponad roku smok mały sie uparł i nie ruszy,najgorsze, że nic nie spróbuje i mówi, że nie lubimój zjadł właśnie trzy paluszki rybne.
aczkolwiek niestety nie chce ich zagryźć żadnymi ziemniakami czy czymkolwiek innym. Nic mu nie smakuje ;(
spokojnie, pisłam już kiedyś, że Szymek też długo nie mówił, także cierpliwości na pewno nie długo zacznie, będzie nawijał, że będziesz miała dośćprzybijam ci piątkę! mój też mówi, że wszystko jest BLE! (jako, że ten mój gad to jest niemowa totalna. nie chce mówić!)
no to fajnie, że Ci te pulpety i rybę zje, Szymek to w te wakacje jeszcze jadał kiełbaskę z grilla, bez skórki oczywiście, i białą domową a teraz nicje tylko pupleciki zrobione z mielonego, trochę ryżu, rybę może jeść codziennie
frytki też lubi, dawno nie robiłam, bym musiała kupić :)tak samo frytki (te z piekarnika oczywiście).
no w przedszkolu nic nie zje, chyba , że jest coś słodkiego, albo banan,ale załamuję się jedzeniem jego. nie wiem jak to bedzie w przedszkolu :-( on nawet nie lubi chleba czy bułki!
Szymek lubi , ale te sandwiche z serem i ketchupem :), poza tym jeszcze zje pyzy z sosikiem, pierogi z serem i naleśniki z dżemem :),a chlebek to najlepiej taki chrupiący z tostera wyskakiwanego żeby był.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość