WItajcie,
Szczerze to naszej lekarki nie bylo wczoraj i trafilam do innej baby do ktorej chocby nie wiem co nigdy juz nie pojde ! Kumacie sie zrobila mi wywod bo na Martynie znalazla jednego wlosa Megi ??? Gdzie logiczne jest ze chocbym nie wiem jak sprzatala to ten wlos sie gdzies zapodzieje mimowolnie
Jakas nawiedzona. Co lepsze zamiast wlasnie dac nam cos robionego dostalismy syrop Ketotifen i jak za 2 tygodnie nie pomoze to ona z gory zalozyla antybiotyk i sterydy !! Nawiedzone babsko.
Powiedzialam jej o kurtce to od razu powiedziala ze to najprawdopodobniejsze. Bo wlasnie ta kurtke ma nie jakos dlugo i raz sie wysypka uspokajala a potem na nowo rozogniala. Takze kurtke juz dostawilam.
Moj brat byl rowniez uczulony na pierze i w sumie to mama mnie nakierowala bo mowila ze taka sama wysypke mial kiedys on. No i wczoraj mnie dopiero olsnilo. A ja ciagle jej ten plaszczyk ubieralam bo fajniutki jest. No szkoda ale zdrowie malucha najwazniejsze !!
Po swietach albo po Nowym Roku pojde do naszej lekarki z tawysypka by wlasnie dala cos robionego jak nie zejdzie.
Donas wczoraj tez przyszla czoraj kolezanka bo sie rozsatala z chlopakiem i nie chciala byc sama. Takze piwko wypilam i wystarczylo bym pierdoly pociskala :D Masakra normalnie ale ja nie mam kiedytrenowac glowe ;)
Bo ja np. za dnia sie nie napije poki opiekuje sie Martynka bo uwazam to za brak odpowiedzialnosci. Taka zasade sobie nalozylam i sie stosuje :)
Jak przed swietami ? U nas bedzie bardzo skromnie no i mam nadzieje ze przeleca szybciutko. Bo szczerze to wszystko takie na sile, sztuczne... Nie lubie tak. Ale najwazniejsze ze bede z moimi smykami dwoma kochanymi :)