no mam nadzieję że pozostałe potrawy bardziej posmakują. Ja próbowałam te jabłka i dla mnie nie są w ogóle kwaśne, bardziej bym powiedziała że mdłe.
Dobra lecę spać papa, a właśnie wybiera się ktoś na sylwestra gdzieś?
my siedzimy w domku ,wpada moj brat.Ale w sumie to najchetniej poszlabym notmalnie spać nie mam ochoty na impreze.no mam nadzieję że pozostałe potrawy bardziej posmakują. Ja próbowałam te jabłka i dla mnie nie są w ogóle kwaśne, bardziej bym powiedziała że mdłe.
Dobra lecę spać papa, a właśnie wybiera się ktoś na sylwestra gdzieś?
Fajna jest ta gra bardzo i wystarczy jeden kontroler jeśli chce sie grac w 1 osobe.madleine o tą grę macie?
ja właśnie myślałam dla siebie ale nie wiem czy fajna jest. A wystarczy jeden kontroler ruchu czy coś jeszcze potrzeba?
O adopcji potem napiszę bo chcę się rozpisać ale Maks nie daje.
straszne takie historie jak dziecko zdane same na siebie ale dobrze że u Twojej koleżanki dobrze się ta historia skończyła a co do cudu, znam parę co zaszła w ciążę dopiero po in vitro mają bliźniaki no i rok później siostra im się urodziła też taka niespodzianka to tylko świadczy o tym jak głowa ma duży wpływ na ciąże jak blokuje to wszystkoskoro 4 miesiące leżał w domu dziecka, był tylko kąpany, karmiony, przewijany, nigdy nie był na spacerku...
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości