Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

Re: Od MARCA do MAJA-2012--Nasza EKIPA WIOSENNA

29 gru 2012, 20:28

kurcze Dzwoncu,zawsze cos - jak nie jedno chore,to drugie,jak nie drugie - to trzecie ( w moim przypadku :ico_oczko: ) Dobrze,ze Dawidek juz zdrowy,szkoda,ze teraz Patryczka zlapalo. Jeju,jeszcze miesiac i bedziecie roczek swietowac :ico_zdrowko:

Awatar użytkownika
biniu_s
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

29 gru 2012, 22:43

Hej, hej..., u nas jednak to nie kaszel, poprostu co jakiś czas odkaszluje spływającą flegmę z noska. Narazie leczymy się domowo, jak się pojawi gorączka to pojedziemy na IP alko po Nowym Roku do lekarza, ale tam ciężko się dostać.

Dzwoneczku strasznie Ci te chłopaki chorują, biedaki jedne. I Ty przy nich też w nie najlepszej formie :ico_pocieszyciel:

U nas tyle dobrze, że K. w domu i jak mnie wczoraj wieczorem rozłożyło i dzisiaj rano też nie bardzo się czułam to Cezarym się zajął.

Ryba 100 lat dla Zuzi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Asieńka86
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

31 gru 2012, 01:24

hej.
Gusia współczuję przeżyć :ico_pocieszyciel: na szczęście już dobrze i oby (tfu,tfu) było tak już ciągle :-)
Brodzikowa gratulacje ogromne :ico_brawa_01:
dzwoneczek zdrówka kochana dla całej rodzinki :ico_pocieszyciel: oby ten rok przyniósł zmiany na lepsze :-)
biniu dobrze że możecie na IP pójść.. my kiedyś w godzinach późno wieczornych z potwornie kaszlącym Piotrkiem poszliśmy, to pediatra nas wyzwała, że z jakiej racji przyszliśmy i mogliśmy do rana czekać :ico_zly: zdrówka dla Czarka!! a i odciągaj jemu z noska jak najczęściej bo wiesz sama jak to szybko schodzi niżej- mówię Ci z doświadczenia :ico_sorki:
Rybka przepraszam, że dopiero dziś, ale nie miałam czasu na forum wejść- 100 latek dla Zuzki :ico_prezent:
a u nas na szczęście lepiej.. przeziębienie prawie przeszło- w końcu :ico_oczko: z zasypianiem też doszliśmy do porozumienia- wprowadziliśmy 1 drzemkę w ciągu dnia i jest ok.. co prawda już po 17 marudzi, w godzinach starych drzemek ma jeszcze małe kryzysy, ale jest coraz lepiej. jak się obudzi przed 7 to zasypia jeszcze koło 9 na pół godzinki, a jak pobudkę ma koło 7 to zasypia od 13-15. w każdym razie musi obudzić się przed 15, bo 3 wieczory spędziliśmy już do 22.30 z rozbawionym na całego synusiem :ico_haha_01:
a z postępów- tańcujemy przy meblach elegancko, z reguły na 1 rączce, z samochodzikiem potrafi przejść spory kawałek, coraz częściej się puszcza jak go trzymam za rączki i już nawet sekundę wytrzymuje stojąc samodzielnie :ico_haha_01: potrafi przejść kilka kroczków jak go trzymam za 1 rączkę. a i raczkuje, ale musi mieć wspomagacz- bo do jedzenia to potrafi poraczkować, ale żeby tak bez celu to po co- lepiej rozpłakać się :ico_noniewiem:
Obrazek

agasio
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

31 gru 2012, 17:47

Dziewczyny szczęsliwego Nowego Roku i przede wszystkim duuuuuużo zdrówka dla wszystkich dzieciaczków!!!Brodzikowa- gratuluję,podziwiam i trzymam kciuki,aby była ta wymarzona ksieżniczka!!!

justyna30
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

31 gru 2012, 19:53

Szczesliwego Nowego Roku 2013 dla Was wszystkich :ico_buziaczki_big:

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 gru 2012, 20:04

Dużo zdrówka , samych sukcesow w Nowym 2013 Roku :675:

asienka alez masz super faceta, zuch chłopczyk :ico_brawa_01:

ja witam Nowy Rok na antybiotyku, wiec na procenty nie mam co liczyć :-/ , mam zapalenie oskrzeli. :-/ lipa.
Patryk ma prawie na wierzchu dwa następne ząbki, wyczuwam je, ale do końca nie wiem czy wyszły do końca bo nie daje za bardzo mi dotykac dziąsełka.

Buziaczki :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
biniu_s
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

01 sty 2013, 20:59

Witam Noworocznie :-D
My po imprezie - udanej.
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku życzymy!!!

Cezary od przedwczoraj próbuje sam chodzić, robi po kilka (5-6) kroczków i upada. Teraz to dopiero trzeba go pilnować.
Ma jeszcze katar ale już zielony, jest chyba lepiej, my też lepiej, mam nadzieję, że obejdzie się bez lekarza i leków.
Szkoda tylko, że jutro normalny dzień pracy :ico_placzek:

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 sty 2013, 21:16

Cezary od przedwczoraj próbuje sam chodzić, robi po kilka (5-6) kroczków i upada
o ja...to sporo...ależ spryciarz :ico_brawa_01:
My po imprezie - udanej.
jak masz zdjęcia to poproszę :-)

Awatar użytkownika
biniu_s
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

01 sty 2013, 22:56

o ja...to sporo...ależ spryciarz :ico_brawa_01:
Ja jestem w lekkim szoku, tylko robi to tak szybko że czasami głowa idzie przed nogami :-D Wogóle wygląda to komicznie, bo np. trzyma się ławy jedną ręką, puszcza się i macha rękami i się cieszy i w bieg :-D K. się śmieje, że ciekawe jak nauczy się hamować :-D

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”