że osobno potrzeby swoje załatwia a on "to jakaś arystokratka"

że osobno potrzeby swoje załatwia a on "to jakaś arystokratka"

tak się fajnie słucha tego
 tak się fajnie słucha tego

my dwa razy do roku mamy po trzy kuwety i trzy koty a wcale nie mam pałacu tylko zwyczajne mieszkanko w bloku
  my dwa razy do roku mamy po trzy kuwety i trzy koty a wcale nie mam pałacu tylko zwyczajne mieszkanko w bloku  i jak się chce to zawsze się znajdzie miejsce
 i jak się chce to zawsze się znajdzie miejsce   

nikt mi nie sugerował nic, dokłądnie jak piszesz robie tak jak uważam.... gdyby mi śmierdziało z kuwety mimo, że jest czyszczona codziennie to bym pewnie szukała przyczyny.. a skoro nie śmierdzi i czuć tylko zapach drewna tzn, ze jest ok...Nikola chyba nikt ci nie sugerował że masz robić inaczej?

Znaczy w ogóle? Moja uwielbia mleko, dostaje takie swojskie co prawda, ale się upomina strasznie, wody nie chce jak na razie pić.malym kotom nie powinno sie dawac mleka.

wiec jak bedą juz 2 koty to musialby wyrazic zgode
 wiec jak bedą juz 2 koty to musialby wyrazic zgode   
   mam korytarz i lazienke ale tam kota nie puszczam, no chyba ze idzie ze mna siusiu
 mam korytarz i lazienke ale tam kota nie puszczam, no chyba ze idzie ze mna siusiu   ostatnio jak idzie to go zawsze rękawicą/myjką mokra wyczesuje, widze ze cos zaczyna siersci wiecej gubic, musze go wykąpac ale nie wiem w jakim szamponie...
 ostatnio jak idzie to go zawsze rękawicą/myjką mokra wyczesuje, widze ze cos zaczyna siersci wiecej gubic, musze go wykąpac ale nie wiem w jakim szamponie... kazdy weterynarz i hodowca to powie
 kazdy weterynarz i hodowca to powie   mój mial zezwolenie jakby co na taka smietanke 12% w kartoniku od czasu do czasu ale tez mu nie dawałam, są tez mleka specjalne, ale od na wodzie i spoko, psu tez mleka nigdy nie dawałam
 mój mial zezwolenie jakby co na taka smietanke 12% w kartoniku od czasu do czasu ale tez mu nie dawałam, są tez mleka specjalne, ale od na wodzie i spoko, psu tez mleka nigdy nie dawałamUżytkownicy przeglądający to forum: Gilbertnag i 1 gość