dobra lecę spać bo jutro muszę wstawać rano.
Gosia miałam zapaść podczas cc, i dlatego w trakcie uśpili mnie zupełnie.
Wczoraj po kaszcze 140 ml plus troche cyca Marysia spała od 20:30 do 4:30 poźniej cyc i dospała do 7 rano
z ust mi ten krochmal wyjęłaś. Najlepiej nałóż grubszą warstwę i niech sobie koi... rumianek często uczula.gosia888 spróbuj małemu wymyć pupę w krochmalu podobno pomaga, albo w rumianku.
zdrówka!!!Mi dziś do wszystkiego doszły jeszcze zatoki i temp. Ledwie chodzę
No wagą to bije,ale wzrostem nieMój Szymon bije wasze dzieci na głowę bo waży już 9 kg i ma 78 cm długośc
No tak,ale wiadomo,ze jest zwiekszone ryzyko i wieksze prawdopodobienstwo cc niz sn niestety...nic dziwnego że się boisz. Z drugiej strony wcale nie jest powiedziane że druga będzie cesarka.
czekam, czekam...Chciałam Ci lonk wklić ale nie mogę:/Muszę też o krzesełku do karmienia pomyśleć... Widzaiłyście czerwone?
Wyślę na priv.
zgadzam sięBrawa dla MarysieńkiNajgorsze co może być to dzieciątko niejadek..
i to mówi matka jednego niejadka.
No chciałam Ci link z allegro wkleić ale nawet na priv nie wchodziczekam, czekam...Chciałam Ci lonk wklić ale nie mogę:/Muszę też o krzesełku do karmienia pomyśleć... Widzaiłyście czerwone?
Wyślę na priv.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość