ja jem wszystko nie ma rzeczy któej ni epróbowałam po za mocnymi trunkamiJecie miod i orzechy i kwasne owoce?
No lepsza niby ta droższa bo ma więcej szczepów.Kobite te które będą szczepić na pneumokoki jaką szczepionke wybieracie? Babka w aptece poinformowała mojego męża że jedna sa za 130 a drugie za 240 zł - ale czym sie roznia? jaka wybrac?
Nie, podałam sztuczne na zasadzie dokarmiania , z nadzieją że dłużej pośpiQanchita odstawiasz jednak od cyca?
u nas w przychodni same kupują czy tam zamawiają i są za 260zł. Jeszcze nie podjęłam decyzji czy szczepić czy nieNo lepsza niby ta droższa bo ma więcej szczepów.
u nas Tomek to był wtedy diabełek. Nie gadał nic awanturował się leciał wszędzie nie słuchał sięolka jak miała 1,5 roku to już ładnie sama zasypiała. Potrafiła powiedzieć prawie wszystko więc fajnie można się było z nią dogadać...No i te nocki też wtedy były już o wiele lepsze
ja odkąd karmię na leżąco tak samo zasypiam karmiąc. Np dzisiaj po południu dałam mu cycka i tak spał i jadł a ja razem z nim spałam 40 minut ale nic kompletnie mnie to nie boli takie memlanie.Ja przysypiam juz ze zmęczenia i on tak z ta piersia czasami i godzinę jest a pózniej cierpię ja.
i ja też już wszystko jemKasiala jak ja ci zazdroszcze ze ty sobie tak wszystko wcinasz:(
a czemu nie ściągasz swojego? Ja zawsze w zamrażalniku mam jakiś zapas a i tak zawsze ściągam. Maks nie próbował jeszcze mleka sztucznego może dlatego taki zniechęcony na te inne smaki bo nic po za cyckiem nie jadł. Tomka i dopajałam i sztuczne pił a Maks nic.Ja podaje sztuczne tylko jak wychodze z domu np jedziemy na zakupy albo jak maz zostaje sam w domu,
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość