Jenny odpoczywaj kochana,a to plamienie to moze tylko przez badanie, Wysylam Ci moje fluidki &&&& i trzymajcie sie mocno razem!!!!
monikaA88 leci szybciutko, a Tobie to tez juz z gorki, jeszcze troszke i Ty tez bedziesz na koncoweczce.A dni otwarte na porodowce to calkiem fajna sprawa,zawsze mozna isc i zobaczyc jak to tam wszystko wyglada!
Misia wszystkiego najlepszego

:ico_prezent:
Ja wlasnie wrocilam od lekarza,bo mam problemy z nogami,okropnie mi puchna,lekarka sie przerazila jak je zobaczyla!
Siedzialam w gabinecie chyba ze 30min, mialam podniesione cisnienie,i w moczu jest "cos"zapomnialam co to bylo,podwyzszone,i lekarka wyslala mocz do laboratorium,i kontaktowala sie ze szpitalem bo nie wiedziala czy powinna mnie wyslac na szpital,no ale w koncu na porodowce jej kazali zebym wrocila do niej znow za kilka dni,sprawdzi cisnienie znowu, w tym czasie wyniki z moczu wroca i dopiero cos zadecyduja!

troszke sie przestraszylam,chociaz ona mowi ze z dzidzia wszystko jest ok,ale moje cisnienie rosnie z kazda wizyta

zobaczymy co bedzie w poniedzialek,bo w poniedzialek do niej wracam.
A polozna na ostatniej wizycie mi powiedziala zebym przestala pracowac,ze spuchniete nogi mam przez prace,a teraz juz 2gi tydzien w domu jestem i jest jeszcze gorzej