Niech mnie ktoś przytuli
Jestem załamana... ktoś z nowym rokiem podmienił mi synka
Zasypiał sam a teraz nie potrafi. Nakarmiony i odłożony do łóżeczka płacze i krzyczy jak tylko zniknę mu z oczu
Zasypia tylko przytulony do mnie.
Do tego nie chce butelki a ja "za chwilę" wracam do pracy.
Przecież on się wykończy....razem się wykończymy
Jestem na skraju załamania, dzisiaj wieczorem oboje płakaliśmy...przez godzinę
W końcu zmiękłam i wzięłam na ręce i zasnął
A jakie smaki dajecie? nadal po 4 miesiacu?
Ja używam do zagęszczania kleików ryżowego i kukurydzianego (z Nestle) a kaszkę jabłkową po 4 m-cu z Bobovita i wprowadzam powoli zbożową po 6 m-cu "Owsiane śniadanko" Bobovita.
a właśnie powiedzcie ile trzymacie taki słoiczek? Bo jest napisane 48h a ja daję dwa dni i boję się trzeciego i sama nie wiem czy dawać jak zostanie czy nie
Ja niby piszę sobie datę i godzinę otwarcia na wieczku żeby nie przekroczyć tych 48h ale zazwyczaj miałam tylko na 2 dni. Bo jak jednego dnia małemu coś nie smakowało i drugiego też nie to już wywalałam bo niby dlaczego 3 dnia miałoby mu zasmakować

Ale ostatnie dni taki mały słoiczek hipp czy Gerber starcza nam tylko na jeden dzień.
A co do mięsnych dań to ja od zeszłego tygodnia 2 razy w tyg. zaczęłam wprowadzać.
A co do okresu to też mi sie wydaje, że szybko... ale to i dobrze, bo sobie dni płodne będę mogła wyliczyć ;)
No właśnie...ja jeszcze nie mam i nie tęsknię ale z drugiej strony można by te dni płodne wyliczyć żeby unikać ich jak najgorszego wroga