wiesz to tak zawsze, że jak człowiek jest do czegoś przymuszany... nawet dla jego dobra... to ma ochotę zrobic coś inaczej. Taka nasza natura.Powiem Wam, że jak nie muszę leżeć to i psychicznie lepiej czuje się i kładę teraz się dla przyjemności.
Nom dokładnie o wiele lepiej aż sie odpoczywa bo pod przymusem to jakaś masakra człowiek się bardziej zmęczony czuje niz jestże jak nie muszę leżeć to i psychicznie lepiej czuje się i kładę teraz się dla przyjemności.
Ja przed ciążą również nie wiedziałam co to ból głowy,baaa mając guza w przysadce nie bolała mnie,a teraz to bardziej tak ciśnie niż boli,ale samego takiego jakiegos bólu żeby aż umierać jak np mój mąż to tego na szczęście równiez nie doświadczyłamco do bolu glowy to ja to jestem jakas inna chyba albo ja nie wiem bo ja nawet nie wiem co to znaczy bol glowy
aaa i coraz bliżej do końcawg naszego suwaczka okienkowego, to ty dziś zaczynasz kochana 5 mc!!!!!!
o matko jak ja ci zazdroszcze,że masz siłe,ja to tylko wyniosłam śmieci z butami bo zrobiłam pożądek w szafie,pozamiatałam mieszkanie,zrobiłam pranie,starłam kurze i brzuch mi się naprężył ja ledwo zipie i koniec,katastrofapodlogi umyte, pranie się robi - bo mopy trzeba było wyprać bo już źle pachniały.
Misia lepiej? nospa powinna Ci pomócMisiu może połóż się. A brzuch nie boli Ciebie przez zaparcia? No spa powinna pomóc mam nadzieje, że już lepiej?
noo i juz popołudnie miło zleciteraz czekam na kuzynkę, bo ma przyjść ok 13 na kawkę i placuszek
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 1 gość