Najważniejsze to nie zapominać że bycie Matką wcale nie niweluje naszej kobiecości bardzo wiele Pań zapomina wtedy że są Mamami ale również kobietami :) Bardzo podoba mi się podejście Mam które po mimo tego że ich czas wypełniony jest po brzegi, znajdują chwile aby zadbać o tą drugą stronę o swoją kobiecość.
moja znajoma skorzystala z diety Atkinsa . przestaal jeść makarony, biale pieczywo , owoce, warzywa a jakdąl tylko mięsa i jajka...efekt był na prawde niezły!
Hey!
Mnie nomen omen odchudziła skaza białkowa córki. Ze względu na to ze karmię piersią musiałam odstawić sporo produktów no i waga spadała z dnia na dzień a do tego jeszcze zaczełam trenować mięśnie brzucha na zwykłym hula hop. To działa a więc dziewczyny link usunięty przez moderatora
ja wprawdzie nie byłam nigdy w ciąży, ale polecam dietę south beach. moje koleżanki praktykowały po ciąży i ja sama na niej byłam i efekty były super :) po miesiącu 6 kg mniej ;)
Tylko ćwiczenia i zdrowe odżywianie choć tak całkiem do formy to się już nie wróci:(
Co masz na myśli, pisząc, że do formy to się już nie wróci?
Jasne, że się da:) Tylko potrzeba czasu... mnie rok zajęło zrzucienie 25, a własciwie to 29 kilogramów... bo z nadwyżką schudłam/ mój maluch jest bardzo energicznym dziecikiem:P/.
Mnie bardzo pomogło karmienie piersią. Co prawda nie musiałam ćwiczyć:P Wystarczyło karmienie właśnie no i kilka/set/ nieprzespanych nocy:)
No właśnie, ja uz 9 miesięcy po i nadal nadprogramowe kilogramy w talii i na brzuchu, dodam, że ćwiczę;-( Ratunku. Niestety żadne diety nie wchodzą w grę, bo karmię, ale chyba już niedługo. Wiosna, lato trzeba zacząć się rozbierać;-)