u nas też prawie tyle zajęło.Coś wiem o tym, jakieś 3 lata mi zajęło podjęcie decycji o drugim dziecku.
najlepiej zaliczyc "wpadke" wtedy człowiek nie ma czasu na zastanawianie sie ... .
u nas też prawie tyle zajęło.Coś wiem o tym, jakieś 3 lata mi zajęło podjęcie decycji o drugim dziecku.
To jest normalne, ja to samo z moim Bartusiem przechodziła :_)) z czasem przejdzie.Powiedzcie mi, czy Wasze dzieci też od pewnego czasu nie pozwalają Wam nic zrobić. Mam na myśli to, że np. Martyna się bawi ja siadam do kompure, sekunda jest przy mnie wciska się między kolana żeby z nią chodzić, wziąć za rękę. Domaga się zainteresowania z mojej strony. Jak tylko odejdę - wc, robię obiad... leci za mną... To normalne ? Czasowe ? Czy już zacząć to hmmm niwelować ?
też tak mam dlatego tak mało mnie tutaj bo jak tylko usiąde to zaraz zaczynają się jękiPowiedzcie mi, czy Wasze dzieci też od pewnego czasu nie pozwalają Wam nic zrobić. Mam na myśli to, że np. Martyna się bawi ja siadam do kompure, sekunda jest przy mnie wciska się między kolana żeby z nią chodzić, wziąć za rękę. Domaga się zainteresowania z mojej strony. Jak tylko odejdę - wc, robię obiad... leci za mną... To normalne ? Czasowe ? Czy już zacząć to hmmm niwelować ?
To się cieszę, że to czasowe tylkoTo jest normalne, ja to samo z moim Bartusiem przechodziła :_)) z czasem przejdzie.
Tylko nie zapominaj o nas i wpadaj chociaż się meldowaćteż tak mam dlatego tak mało mnie tutaj bo jak tylko usiąde to zaraz zaczynają się jęki
Łobuziak no ! ;)TYLE NAPISAŁAM ALE pATRYK MI WSZYSTKO SKASOWAŁ...
Melka nie ona ogolnie je nie wiele chyba ze jej posmakuje cos :) za to nadrabia cycem tak wiec nie martwie sie az tak bardzoa czy wasze dzieciaczki sa non stop głodne???
pamietam o Was pamietam i staram sie bywac jesli tylko mam okazjęTylko nie zapominaj o nas i wpadaj chociaż się meldować
O ile dobrze pamiętam kupowałaś wózek dla Amelki, jaki to ?
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości