hej
Nie miałam czasu aby wejśc na forumka kochane cały czas coś od samiutkiego rana cos!

Ale juz jest luźniej mam tyyle ciuszków dla małej jak sie okazało,że ja nawet nie dam rady jej tego wszystkiego załozyć bo wyrosnie i wszystko praktycznie podostawałam z serca dobrej woli za koszty przesyłki,jednak są ludzie o dobrym sercu

Mebelki już w pokoju stoją i slicznie to wygląda
A dziś byłam u kolezanki a ona do mnie chodz do piwnicy ...wyciagneła łóżeczko i materacyk oraz wózek dla dzidzi takiej 6 miesiecznej w super stanie i dobrej firmy i mówi do mnie bierz niech ci posłuzy

nawet grosza nie chciała,ale aż mi głupio,fakt znamy sie dobrze,ale ehhh az sie popłakałam jak to od niej bralismy z mężem
MonikaA88 Glukoza jest niedobra słodka,ale da sie wypic i to radze na dwa łyki ja sie tego jeszcze do niedawna musiałam napić co chwilkę jak byłam chora i miałam tego guza bo przez niego miałam cukszycę i robili mi co chwilke to badanie,ale da sie przezyc nie stresuj sie kochana,dwa łyki troszkę słodko,ale minie
A co do brzusia Tibby nie czepiam się,bardzo mi sie jej brzus podoba,ale poprostu na zdięciu wyszedł fajny malutki dlatego tak napisałam
zdrówka dla syncia
Madleine tak biorę magnez i no-spe,ale te skurczyki i tak łapią
Dziewczyny ja to bym chciala miec Juz duuuuzy brzuszek.
Doczekasz się kochana,ja tak chciałam mieć duzy brzuszek jak juz go mam wolałabym jednak mniejszy bo juz zaczyna byc niewygodnie i ciążyć

ale ja jestem niska to inna sprawa