tibby brzuszek rewelacja

sliczny
Malgorzatka

za 12 tydz.
niestety dzidziusia Twojego Malgorzatka nie zdarzylam zobaczyc

ale z pewnoscia jest sliczny
misia oj jak Ci dobrze ze juz jestes po tym badaniu i ze jakos to przezylas

ja sie w koncu zmobilizowalam i ide w piatek z moim mezulkiem bedzie mi towarzyszyc zeby mi sie nie nudzilo tam w przychodni
jenny ja do tej pory miewam od czasu do czasu bol nog z tym ze jak czuje ze mi bardzo doskwiera ten bol to biore magnez a tak to raczej staram sie nie brac bo nie chce tez za duzo sie faszerowac tymi tabletkami mimo ze ginek powiedzial ze one tak nie szkodza ale ja zawsze byla i jestem przeciwnika jakich kolwiek tabletek czy to ziolowe czy nie.
U mnie coraz częsciej czuć bobka. Delikatny jakiś ten dzieć.
poczekaj jeszcze troche jak zacznie Cie mocno kopac to wtedy bedziesz chciala zeby choc na chwile przestal

moj jak sie rozszaleje to az caly brzuch chodzi i nie raz jak zacznie prostowac te swoje nozynki to czuje miedzy zebrami i to juz nie jest przyjemne.
Bylismy z mezem dzis u jego taty w szpitalu i ufff juz ma sie coraz lepiej. juz powoli chodzi po korytarzu w obecnosci rehabilitantow albo kogos z rodziny , sam je , tylko z mowa jest troszke gorzej ale po udarze nieraz tak sie zdarza ze czlowiek belkocze. mam nadzieje ze mowa szybko mu wroci z pomoca logopedy. potem na szybkiego zrobilam obiad zeby sobie maz zjadl i mogl sie przed nocka na chwilke polozyc spac. wlasnie sobie smacznie spi

psiak tez spi na swojej lezance

ja to chyab tez sie na chwile poloze bo jakas taka senna jestem. nie wiem czy to ta pogoda czy moze poprostu z tego ze sie troszke w nocy nie wyspalam bo dwa razy sie budzilam i wstawalam do wc na siusiu.