ps. stawiamy

Wiesz co ja ich ceną nie jestem zdziwiona,cenią się,ale wiem,że warto bo robią cudne zdjęcia - nasze slubne trafily do gazety i na rozne strony jako przyklad " kreatywnej fotografi". Fakt,ze 900 zł bym teraz nie dała bo nie mam,ale cena po znajomosci nam odpowiadato se cene wymyslili.... szok400 zł po " znajomosci" bo to juz 3 sesja ktora u nich robimy no i zalatwilismy im chyba z 10 klientow na zdjecia slubne wiec mamy rabatMadleine ale super![]()
![]()
a mogę zapytać o koszt sesji?
normalnie to ok 900 zł kosztuje u nich...
to ja sie leiej nie przyznaje ile ja płaciłamale ceny gigantyczne mają tylko na plenery ślubne- kolezanka teraz zamawiała na wrezsień to 2500 zł płaciła
Tak ,dzisiaj jej pierwszy dzieńczy mi się wydaje czy Quanchita już pracuje???
Widzę, że podobnie jak u nasMarysi puścił się gęsty katar- ściaganie to masakra- krzyczy zanim jej aplikator do noska przyloze
A jeśli o mnie chodzi, to w pracy superTak ,dzisiaj jej pierwszy dzieńczy mi się wydaje czy Quanchita już pracuje???![]()
ciekawe jak poszło.
No ja też uważam że to dziwne. Ona tłumaczyła że katar mu spływa i przez to. Tak myslę czy się nie wybrać i innego lekarza ale szlag mnie trafia jak pomyślę że znów mam z dwójką maluchów się tułać sama w taką pogodęKurcze powiem ci szczerze,ze kaszel to dziwne zeby przez zęby...
Już ją trochę zna bo odwiedzaliśmy się co jakiś czas. Nie ma problemów żeby Tymek z kimś został w ciągu dnia...gorzej wieczorem. W dzień ważne że ktoś się nim interesuje i jest ok. Ale za 2 tygodnie zaczynam II zmianę i nie wiem jak to będzie. Mam nadzieję że przywyknie do zasypiania z tatąA nie mial problemu zeby zostac z obcą osobą?
Ja teraz czasem z pokoju do wc nie moge wyjsc bo od razu jest płacz
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość