gosha, ale u misi to jest zupełnie inna sprawa. U niej to raczej się poród sam nie może zacząc. (o ile dobrze rozumuję)
my po urodzinach. Padam na pysio po tym dniu. zaraz w piżamkę i nyny.
Tak tez mysle Ale tak przegladając internet u Dr Google jest napisane,ze przy niedoczynności przysadki nastepuje również brak prolaktyny,a ja prolaktyne we krwi mam przecież bo i zaszłam w ciąże i robiłam badania z pół roku temu,czyli wychodzi na to,ze i mogę miec mleko w piersiach Tak samo jesli chodzi o skurcze hmm przepowiadające jednak mam macica sama reaguje to i moze poród sam by sie zaczoł,ale ja nie mogę sie wysilić,ponieważ przez to,ze mam niedoczynnośc kory nadnerczy i przysadki mogłabym w czasie porodu wpaść w przełom nadnerczowy z powodu wysiłku a wtedy trzeba będzie mi podać duuuże dawki sterydu tego co biorę,ale przy CC również będą mi musieli domięśniowo podać steryd bo równiez moze się to stać,ale w tym przypadku jest mniejsze prawdopodobieństwo tego przełomu no i dziecka nie wymęczą również,bo przecież ona dostaje wszystko to co ja moja biedna Ale tak naprawdę dzięki temu lekowi Milenka zamieszkała w moim brzuszku i zyje A po mnie na prawdę nie widać żebym chorowała na cośgosha, ale u misi to jest zupełnie inna sprawa. U niej to raczej się poród sam nie może zacząc. (o ile dobrze rozumuję)
ahh rozumiem,ale najważniejsze co napisała Moni że dobrze,ze luty ma 28dni tylkoMoni tak to jest pocieszenie:-) . Misiu lekarz odwołał wszystkie jutrzejsze wizyty.
A kiedy normalnie miała byś mięć? długo musisz czekać?A moja wizyta została przesunięta na 1 marca i to jeszcze na popołudnie.
staram się jak mogę :ico_prezent:Moni tak to jest pocieszenie:-) . .
i tak trzymaćA po mnie na prawdę nie widać żebym chorowała na coś
To ja z dzis jeszcze zaspana co byście nie zapomniały jak wyglądam,ale ciąza mnie zmieniłai tak trzymać
będą jaja jak berety,jesli faktycznie cipcia jednak wyjdziemi też wczoraj u babci wróżono dziewczynkę. twierdzą że ten brzuch mało sterczący
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość