he he he będą imiennicy chyba że w ostatniej chwili mąż zmieni zdanieShiva przybijaj 5, bo i u nas na 60% będzie chłopak - Tomasz!i witaj. cieszę się, że dotarłaś jednak.

he he he będą imiennicy chyba że w ostatniej chwili mąż zmieni zdanieShiva przybijaj 5, bo i u nas na 60% będzie chłopak - Tomasz!i witaj. cieszę się, że dotarłaś jednak.
fajnieDziewczyny, nie wiem czy wspominałam wam, ale zapisałam się u nas w Poznaniu do bezłatnej szkoły rodzenia. stamtąd też będzie do mnie przyjeżdżała po porodzie położna. I dziś ogłosili, że organizują warsztaty dla cieżarnych z masażu naturalnego (i o ile dobrze zrozumiałam będą nas masowac na koniec warsztatów!) i się zapisałam. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Warsztaty bezpłatne oczywiście również.
Witaj, też się cieszę. A jeśli chodzi o szkołe rodzenia to naprawdę fajna sprawa, przy pierwszej ciąży też chodziłam, jedna z dziewczyn na wszystkie zajęcia przychodziła sama, nikogo to nie dziwiło. A bardzo dużo taka wiedza dajeshiva witajfajnie ze dolaczylas do nas
widze ze i u Ciebie bedzie synus
![]()
ja jeszcze nie spieśpicie?
ja chyba zaraz strzelę sobie łóżko i się położę.
wiecie, że już podczas siedzenia dłuższego bolą mnie żebra?Koszmar. no nie mogę wysiedziec.
Do tego te cholerne plecy!
a mnie mięśnie ciągną na plecach bo brzuś coraz większy i się skóra mi mięśnie napinają i długo nie posiedze,a jak boli to lece do męża i masujewiecie, że już podczas siedzenia dłuższego bolą mnie żebra?
kochana połóż sobie nogi wyżej jak lezysz rano powinno być oknogi mam jak balony
dziekujęMisiu bardzo zgrabnie wyglądasz.
A u mnie od 2 dni słońce świeci to i humorek dopisuje i powoli wracają mi siły.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość