he he he będą imiennicy chyba że w ostatniej chwili mąż zmieni zdanieShiva przybijaj 5, bo i u nas na 60% będzie chłopak - Tomasz! i witaj. cieszę się, że dotarłaś jednak.
he he he będą imiennicy chyba że w ostatniej chwili mąż zmieni zdanieShiva przybijaj 5, bo i u nas na 60% będzie chłopak - Tomasz! i witaj. cieszę się, że dotarłaś jednak.
fajnie ja mialam tez sie zapisac do szkoly rodzenia ale stwierdzilam ze jednak samej to troche glupio tam chodzic inaczej by bylo z mezem ale maz nie zawsze moze wiec zrezygnowalam z tego.Dziewczyny, nie wiem czy wspominałam wam, ale zapisałam się u nas w Poznaniu do bezłatnej szkoły rodzenia. stamtąd też będzie do mnie przyjeżdżała po porodzie położna. I dziś ogłosili, że organizują warsztaty dla cieżarnych z masażu naturalnego (i o ile dobrze zrozumiałam będą nas masowac na koniec warsztatów!) i się zapisałam. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Warsztaty bezpłatne oczywiście również.
Witaj, też się cieszę. A jeśli chodzi o szkołe rodzenia to naprawdę fajna sprawa, przy pierwszej ciąży też chodziłam, jedna z dziewczyn na wszystkie zajęcia przychodziła sama, nikogo to nie dziwiło. A bardzo dużo taka wiedza dajeshiva witaj fajnie ze dolaczylas do nas widze ze i u Ciebie bedzie synus
ja jeszcze nie spie ale lozko juz sobie rozscielilam maz poszedl z psem na spacer i jak wyszedl tak go nie ma i nie ma ... znajac zycie to pewnie jakiegos innego psa spotkal po drodze i dlatego go tak dlugo nie ma a on psiarz jest lubi bardzo psy i jak widzi to kazdego zaczepia i glaszcze. Oj mnie to zebra juz od dawna bola ale jak leze na boku zwlaszcza prawym bo na lewym jakos mi sie lepiej lezy ale tez jak zbyt dluzo na jednym boku leze to tez te zebra czuje. plecy to znowu w krzyzu jak sie schylam czesto po cos albo cos robie w pozycji schylonej np. glowe myje czy zeby,buzie zaraz chyba tez sie poloze bo nogi mam jak balony teraz to juz w ogole mi kostek nie widac masakra jakasśpicie?
ja chyba zaraz strzelę sobie łóżko i się położę.
wiecie, że już podczas siedzenia dłuższego bolą mnie żebra? Koszmar. no nie mogę wysiedziec.
Do tego te cholerne plecy!
a mnie mięśnie ciągną na plecach bo brzuś coraz większy i się skóra mi mięśnie napinają i długo nie posiedze,a jak boli to lece do męża i masujewiecie, że już podczas siedzenia dłuższego bolą mnie żebra?
kochana połóż sobie nogi wyżej jak lezysz rano powinno być oknogi mam jak balony
dziekuję cieszę się,że wracają ciły,widze,że masz dokładnie tak jak ja u mnie tak wlasnie ok tego tc zaczeło po mału wszystko mijać i siły zaczeły wracać cudowne uczucieMisiu bardzo zgrabnie wyglądasz.
A u mnie od 2 dni słońce świeci to i humorek dopisuje i powoli wracają mi siły.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość