ja dzis w bardzo dobrym nastroju jestem bo za oknem piekne sloneczko tyle ze troche zimno ale idzie sie cieplo ubrac i mozna spacerowac rano zaliczylam spacer z psem i jest tak przyjemnie mimo zimnego wiatru. w taka sloneczna pogode to czlowiek jakis taki ozywione i pelny energi jest
ja juz tez sie doczekac razem z Toba nie moge tego USG. w koncu moze sie potwierdzi plec i bedziemy sie cieszyc razem z TobaZa dwa dni USG!!!!!!!!!!!!!!!!! ale się cieszę. Tylko tą myślą żyję.
u mnie dzis samopoczuecie rewelacyjne to chyba sprawka tego sloneczka za oknem ogolnie to czuje sie super. synus od rana aktywny brzuszek slicznie faluje... wczoraj tak mi falowal ze kawalek nagralam ale kiedy zaczelam nagrywac to przestawal gagatek jeden. potem znowu falowal bardziej ale juz nie chcialo mi sie nagrywac. Nogi ufff na szczescie juz nie puchna lopatka tez juz nie boli wiec jest luxMonika, jak tam samopoczucie? Nóżki nadal puchną?
oj leci leci... 8 miesiac te ostatnie dwa miesiace to tak szczela szybko ze sama sie juz zaczynam bac co to bedzie blizej porodu hehe. jeszcze co prawda 8 okienko nie wskoczylo ale to juz lada dzien sie przesuniemonika, zapomniałam pogratulowac 8 miesiąca!!!!!!!!!!!!!
62 dni do końca - równe 2 mce! oj, jeszcze marzec niech ucieknie i będziemy wszystkie czekac razem z tobą jak na szpilkach :)
powoli zaczne kupowac reszte rzeczy dla synusia i dla siebie do szpitala bo to juz ostatni bedzie dzwonek zeby potem na szybkiego nie robic zakupow. mysle tez kiedy wyprac ubranka bo juz zaczyna sie ladna pogoda robic to bym sobie na balkoniku wywyiesila i niech sloneczkiem i wiatrem wyschnie pieknie.