donatka, od jutra odliczanie od 120!!!!!!!! wow, zleciało, co? a zaś w nast. tygodniu dołączę i ja!
my zaraz wybywamy na Drzwi Otwartych dzień drugi
u nas pełno takich wózków jeździ, z gondolą to fajnie wygląda, ale jak się zmieni na spacerówkę to mi sie ona strasznie nie podoba, ale kwestia gustu. Ja osobiście polecam bardzo ten
zleciało, zleciałodonatka, od jutra odliczanie od 120!!!!!!!! wow, zleciało, co?
ja nigdy nic takiego nie wyczytałam, no i nie czuję, żebym miała jakieś skurcze, zrobisz jak uważasz, możesz podpytać swojego gina, może zna inne sposobyDonatko z tym siemiem lnianym troche zgłupiałam, bo znalazłan informacje, że może powodować skurcze.
Ja właśnie nie przepadam za skrętnymi. U mnie musi być koło pompowane i jechać prosto i stabilnie. Skrętne mi przeszkadzają niż pomagają.Gosia, wózek i ładny, ale brak skrętnych kół mnie odrzuca jakoś.
ja ogólnie w spacerówce z zestawu nie woziłam dzieci, bo moje ogólnie małe i chyba do 1,5 roku w tej wypasionej gondoli były (z połowę większa od tym malusich) i zaraz z gondolki do spacerówki i potem parasolki się przesiadły z innego zastawu.u nas pełno takich wózków jeździ, z gondolą to fajnie wygląda, ale jak się zmieni na spacerówkę to mi sie ona strasznie nie podoba, ale kwestia gustu
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość