Hej dziewczynki
Odpukać leki chyba zaczynają działać i skurcze osłabły,ale nadal są

Mąż mnie wczoraj zabrał na zakupki i kupiłam sobie podpaski i pampersiki dla małej,nic więcej nie kupiłam bo nie wiem co tesciowa wymyśli,ale faktycznie piękny gest z jej strony,ja nie moge o tesciach złego słowa powiedzieć bo są cudowni i 3 lata temu na auto kupili mama czasem nam je opłaci,dali pieniążki na prawnika bo nam potrzebny w zwiazku z mieszkaniem moim,z głodu przy niej bym nie umarła bo zawsze sie martwi o nas,mąż od mamy przywiuzł mi wczoraj kotlety schabowe mamine i mama nam dała nowe zasłony jakże piękne ehh ta tesciowa mi spadła z nieba chyba dlatego,ze własnej mamy nie mam,ale ja nigdy o nic jeszcze teściów nie poprosiłam nie potrafie

A co najlepsze wczoraj żona mojego męża brata oświadczyła,że i ona teraz chce zajść w ciąże,juz widzicie zazdrość a mają już jedną córkę 2 latka,a tak sie cieszyłam,ze teraz Milenka będzie oczkiem w głowie bo wcześniej własnie była Hania
Moniczko wspaniale,ze cukier wyszedł ok i szyjka w porządku baardzo sie ciesze
moni26 tibby Dziewczynki a myslicie,ze skąd mam te ciuszki i reszte rzeczy? z gumtree i z tablicy

z pepco... troszke dostałam od znajomych... łóżeczko i wózek spacerówke od kolezanki,wózek gondole to teraz mój mąż za niego pomalował kuchnie sąsiadce,kocyki,butelki z pepco bo tam tanio,a ciuszki własnie z gumtree i od znajomych, i tak jakoś idzie do przodu,aa i pieluszki tez w pepco,tylko proszek i pampersy w sklepie kupiłam laktator z tablicy.pl i teraz kosmetyki bo do łózeczka mama kupi na pewno,ale co dalej nie wiem

aaa fotelik samochodowy tez mam u sąsiadki za 50zł
Małgoniu za 17tc
my dziś na 17 do szkoły rodzenia
oo widzisz a ja na te bezpłatne warsztaty "bezpieczny maluch" na 17 :)
i za skończony 24tc
i też mnie korci do kupowania ale niestety kasy brak
Ja to baardzo powoli zaczełam kupywać jak się dowiedziałam,co mam w brzuszku,do ciuchlandu poszłam i ciuszki za 3 zł były np kocyk za 9zł w pepco no sliczny i ciepły i tak po maleńku i sie prawie udało i Tobie sie uda:)