Szkieletorek trzymam mocno kciuki:)
U nas dziś zamieć śnieżna dosłownie, pada w poziomie Brr, gdzie ta wiosna?
Idziemy dziś do teatru, doczekać się nie mogę:)
Moja Lila nie miała żadnego słodzonego napoju lub zwykłej wody gazowanej.Kiedyś raz na jakiś czas dawałam jej sok domowy co robiłam latem ale ona wtedy to wypijała wszystko na raz mimo że aż tak pić się nie chciało jej więc odpuściłam.szkieletorek, tak piszesz o rocznym dziecku, które colę pije... szok! Moja Wiki jeszcze tego w ustach nie miała.
U mnie jak tylko zobaczy aparat/kamerkę to przybiega i chce widzieć co ja nagrywam heheMaciuś jak robi coś śmiesznego/ nowego to zanim wezmę aparat to już stoi przed obiektywem
Ojj ja teraz właśnie wcinam placka coś ala kremówka ale taki domowy i tańszy hehobżeram się ostatnio ptysiami, rurkami z kremem, karpatkami, rogalikami, muffinami... zaczęłam piec
Nie wiem czy to objaw ciążowy choć na Lilę miałam spanie takie ale nie pamiętam w jakim tyg to sie zaczęło.No spie codziennie w południe gdy Lili drzemie a wieczorem o 21 juz śpię.Innych objawów nie mam.Szkieletorek jak się czujesz, jak samopoczucie ciążowe?
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość