szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

Re: Lato i Jesień 2011

02 kwie 2013, 16:38

Karwia czyli Karwieńskie Błota tak ??? Bo myśmy tam byli . Niedaleko jest Władysławowo.
Karwia blisko Jastrzębiej Góry, ale Władysławowo też jest blisko zaraz :-) .
My byliśmy zadowoleni. Pogoda nam sie udała az za ładna bo upał że na plaży było nam za gorąco ,choć nie wiem czy nad morzem to możliwe.
Mieszkaliśmy w domu ,wynajęte były pokoje. Szału nie było bo to nie hotel ale jak w domu . Kuchnia była ,duże podwórko,plac zabaw dla dzieci trampolina piaskownica, grill ognisko i wiele wiele .Zadowoleni jesteśmy tylko ta droga to męka jakaś. Za daleko troszkę .
I jak po świętach!!!
A no jak to po świętach ,objedzona i ciągle bardzo zmęczona. Kawa to jest ohydna blleee a bardzo ja lubiłam.Teraz dla zmyłki rodziny piję inkę bo oni nie wiedzą.
Tylko tam zawsze nieco zimniej niż na innych plażach bo najbardziej wysunięte są te rejony w morze
Tak jak pisałam nam pogoda udała sie idealna więc nie odczułam chłodu choć marzyliśmy by czasem ten wiaterek z nad morza był chłodniejszy

elibell
4000 - letni staruszek

03 kwie 2013, 08:45

szkieletorek a o wczesniejszych problemach w domu wiedzą, czy tez nie mówiłaś nic????A kiedy masz zamiar powiedzieć???Dobre że nic nie zauwazyli po Twoim zachowaniu i dobrze, ze nie wymiotujesz.

Awatar użytkownika
inia1985

03 kwie 2013, 10:08

Też nie uznaję seksu, jako metody na zgodę, u nas nie mam mowy o jakimkolwiek zbliżeniu po kłótni. Po akcjach mam do męża taki dystans, że nie mogę nawet na niego patrzeć.

nina, zaintrygowałaś mnie tymi cenami wycieczek. Gdzie znalazłaś takie tanie oferty? Daj namiar.

jula, Eryk jest przeeeeeeśliczny!

nina0226
Zrobiłem Magistra z forum!

03 kwie 2013, 12:26

inia wejdź w google wpisz last minute wybierz termin, cene jaka Cie interesuje od do, ewentualnie miejsce wylotu i miejsce gdzie chcesz jechać i włala :-)

nina0226

03 kwie 2013, 12:30

Też nie uznaję seksu, jako metody na zgodę, u nas nie mam mowy o jakimkolwiek zbliżeniu po kłótni. Po akcjach mam do męża taki dystans, że nie mogę nawet na niego patrzeć.
mi to strasznie szybko przechodzi hehe :) wczoraj się pokłóciliśmy i po godzinie już się przytulaliśmy :-P wystarczy, że mąż zrozumie jeśli coś źle zrobi, szczerze przeprosi i już jest gites! Na szczęście jemu też szybko przechodzi jak ja coś zrobię nie tak ;-)

nina0226

03 kwie 2013, 12:31

ale wam powiem, że od tego francuskiego żarcia i tanich słodyczy przytyłam ... masakra :-P muszę wziąć się w garść bo brzucho odstaje a niedługo wakacje :-P
Piłyście kiedyś jakieś herbatki odchudzające? Czy to coś daje? Ja nigdy z wagą nie miałam problemów, to się nie znam. Niby mój wskaźnik BMI jest ok, ale ja sama się źle czuje i muszę to zmienić. Zresztą wg mnie ten wskaźnik nie jest adekwatny do tego jak ktoś może wyglądać. Na przykład według niego powinnam ważyć 59kg i wtedy byłoby najlepiej, ja waże 57kg i już czuję się źle, a co dopiero przy większej wadze :ico_nienie: . Mam drobne kości i nie mogę sobie pozwolić na zbyt dużą wagę. Najlepiej jest jak ważę 52-55kg.

szkieletorek

03 kwie 2013, 14:01

szkieletorek a o wczesniejszych problemach w domu wiedzą, czy tez nie mówiłaś nic???
Masz na myśli poprzednie poronienie ?
Jeśli o to ci chodzi to powiedziałam ale zabolało bardzo bo hmm jak braknie czasem chleba na kolacje to są dużoo większe emocje niż wtedy .Zabolało mnie to bo dla mnie to nie była taka tam pierdoła.Długo do siebie dochodziłam.
Nikt nie zapytał jak się czuje emocjonalnie, jak fizycznie .Jak to się stało który tydz cokolwiek.Nic a nic .Smutne bardzo i dlatego właśnie teraz nie mam zupełnie ochoty im mówić . Jeśli będzie wszystko dobrze to pewno aż brzuch będzie widoczny nie będę nic mówić.
dobrze, ze nie wymiotujesz.
Wymiotów jako tako nie mam ale mdłości codziennie .Byle jaki zapach w kuchni a mnie już szarpie jak bym miała zaraz zwymiotować.
Piłyście kiedyś jakieś herbatki odchudzające? Czy to coś daje
Ja nigdy się nie odchudzałam .Ale znajoma moja ma fioła na tym puknie i kupuje te cuda ale guzik one dają.Często za to słyszę że bóle po tych herbatach czy tabletkach ma straszne.
W tv tez specjaliści mówią że to pic na wodę.

Pogoda cudna jak na kwiecień..Jesteśmy zasypani całkowicie .
Nie będę pisać jaki mam przez to humor.

nina0226

03 kwie 2013, 16:04

Jeśli o to ci chodzi to powiedziałam ale zabolało bardzo bo hmm jak braknie czasem chleba na kolacje to są dużoo większe emocje niż wtedy .Zabolało mnie to bo dla mnie to nie była taka tam pierdoła.Długo do siebie dochodziłam.
Nikt nie zapytał jak się czuje emocjonalnie, jak fizycznie .Jak to się stało który tydz cokolwiek.Nic a nic .Smutne bardzo i dlatego właśnie teraz nie mam zupełnie ochoty im mówić . Jeśli będzie wszystko dobrze to pewno aż brzuch będzie widoczny nie będę nic mówić.
ojej biedna, współczuję szczerze, bo to przecież nie jest nic takiego, i każda kobieta w takim momencie potrzebowała by wsparcia, nawet nie żeby gadali ale żeby usiedli i razem popłakali... cóż życie
Piłyście kiedyś jakieś herbatki odchudzające? Czy to coś daje
Ja nigdy się nie odchudzałam .Ale znajoma moja ma fioła na tym puknie i kupuje te cuda ale guzik one dają.Często za to słyszę że bóle po tych herbatach czy tabletkach ma straszne.
W tv tez specjaliści mówią że to pic na wodę.
no też mi się właśnie tak zdaje. Może jedynie tu chodzi o to, że jesteś zmuszony do picia większej ilości płynów, ale ja i tak dużo wody pije, dlatego nie wiem czy to ma jakikolwiek sens bawić się w coś takiego :ico_noniewiem:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 kwie 2013, 16:53

nina racjonalne odzywiania, mniej slodyczy, skoro cie kusza i waga powinna spasc sama :ico_noniewiem: tzn 2-3 kg, z wieksza wage trzeba chyba troche dluzej pomeczyc :ico_noniewiem:
ja sie zastanawiam nad tymi suplementami diety typu co Cichopkowa relamowala?czy to dziala i co potem, jakby sie przestalo je brac? :ico_noniewiem:
a herbatki to predzej do rozstroju ukladu pokarmowego i zaburzen w wyproznianiu moga doprowadzic, moim zdaniem :ico_noniewiem:

szkieletorek

03 kwie 2013, 17:15

ja sie zastanawiam nad tymi suplementami diety typu co Cichopkowa relamowala?czy to dziala i co potem, jakby sie przestalo je brac? :ico_noniewiem:
Ja myślę że to samo by było co z tymi innymi .Tylko ta akurat firma zapłaciła gwieździe za swoja twarz i tyle.

Zdrowa żywność,bardzo dobrej jakości ,ruch i efekty będą ale potrzeba czasu .Bo reklamy typu ,,Płaski brzuch w 10 dni,, to cą cuda na patyku.

Zrobiłam wczoraj na obiad zupę ogórkowa. Wody z ogórków wypiłam masę ,a sama zupa kwaśna jak cholera ale mnie na kwaśne bierze teraz .Tylko ciekawa jestem jak domownikom smakowało bo oni takich zachcianek nie mają hehhe

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”