donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

Re: wiosna-lato 2013

10 kwie 2013, 13:50

witam :)
u nas 2 dni było słonecznie, ale wietrzenie, a dziś szaro, buro i ponuro, zimno,
na obiad dziś robię kebab,
tibby za 27 tc :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

jenny
pytałaś jak tam Szymek? u nas niestety gorzej, bo Szymek kaszle i kaszle, ma napady do 30min , no i zielono-żółte smarki, także dziś dr zapisał mu trzydniowy antybiotyk, do tego oczywiście probiotyk, syrop przeciwkaszlowy mam dalej dawać i oczyszczać nos,
mnie to gardło boli :ico_zly: ,
mam nadzieję, ze jak sie cieplej zrobi, to skończą się te choróbska

Awatar użytkownika
ziolo007
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

10 kwie 2013, 15:13

Witajcie
Ja jestem teraZ w parku. Oli bawi sie w piaskownicy. Pelen relax. Gdzies za godzinke dolaczy do nas R.
Robie sie z kazdym dniem wieksza I ciezsza. Jak szybciej IDE to kluje
Mnie w dole brzucha. Milego popoludnia. ;)

Awatar użytkownika
jenny1983
Trzy tysiące lat minęło...

10 kwie 2013, 15:45

A mój maluch dziś chyba salta w brzuchu robił, bo poczułam pierwsze kopniaki. :-)
Pogoda u nas dziś brzydka pochmurno.

monikaA88
Umiem skakać na skakance po całym forum

10 kwie 2013, 22:03

u nas dzis caly dzien slonecznie bylo :-) ze az zal bylo siedziec w domu i wybralismy sie z mezem na zakupy i naszego psiaka wzielismy do weterynarza zeby doprowadzic go troche do porzadku przed narodzinami synka. tyle sie ochodzilam ze glowa mala :ico_olaboga: ale piesek odrobaczony, odpchlony, pazuki ma obciete i nawet u fryzjera byl :-D ostrzyglismy go bo zbyt duzo siersci zostawial a teraz tak troche smiesznie wyglada bo jest go trzy razy mniej bez tej siersci i taki chudzielec troche z niego sie zrobil ale jakos sie przyzwyczaimy do jego wygladu. wrocilam do domu taka obolala ze szok. brzuch ciagnal, nogi to myslalam ze mi w d... wejda a plecy szkoda gadac strasznie bolaly a juz nie wspomne o stopach. w pewnym momencie myslalam ze butow nie sciagne. Ale mimo to jeszcze mnie potem mama wyciagnela na miasto i poszlam z nia jeszcze na sklepy ehhh hehe jeszcze dalam rade :ico_haha_01: ale jak juz wrocilam z zakupow z mama to juz myslalam ze bede po scianach chodzic juz w ogole z tego bolu to chyba nic nie czulam :ico_sorki: chwile odpoczelam i stanelam przy desce haha poprasowalam ubranka ktore dzis wypralam kolejna ture. wiec skoro mialam jeszcze sile prasowac to nie bylo az tak zle ze mna :-P maz sobie spal w tym czasie bo dzis zaczyna nocki. wlasnie pojechal do pracy juz a ja sobie pomyslalam ze chwile siade na necie.
na zakupach jak bylam z mama to kupilam sobie serum przeciw rozstepom bo mi sie juz krem skonczyl i trzeba bylo sie zaopatrzec w nowy. no i witaminy sobie dokupilam Falvit mama bo poprzednie juz tez skonczylam. tylko zastanawiam sie czy to tak mozna takie witaminy do konca ciazy brac? jak myslicie dziewczyny?
bo niby na opakowaniu nie pisze nic ze nie mozna a nawet pisze ze w okresie ciazy i karmienia piersia. wiec chyba nie bedzie to jakos przeszkadzalo ze je bede brac do samego porodu?

monikaA88

10 kwie 2013, 22:07

zrobila tez ostatni zakup dla malego :-) kupila dzis jeszcze jeden kocyk do wozka dla synusia taki polarowy gruby i wczoraj zamowilam termometr z gietka koncowka z allegro i dzis juz przyszedl w szoku bylam ze tak szybko :ico_szoking: ale juz wszytko mam takze to mnie cieszy najbardziej :-)

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 kwie 2013, 08:47

Witam,

Nie było mnie jakiś czas. Zalatana jestem i remont i sprzątanie, praca...nie miałam głowy na forum.

TIBBY dzięki :-) tak połowa za mną!
A Ty już dobijać do 30 powoli. Gratuluję 27 tc!

Ja dziś mam wizytę.
W brzuszek na 20tc mam 98cm :-)

Idę podczytac.

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

11 kwie 2013, 08:52

Witam się.
Ja też dziś wizytuję, ale chyba skończy się na samolocie. Zobaczymy. Ja się nie nastawiam na usg, bo było na poprzedniej wizycie.
Ważna jest dla mnie szyjka i jej stan, bo mnie ciągnie jak idę gdziekolwiek i boli zaś brzuch. I taka zasapana chodzę. Niech juz minie to zimno, to chociaż płaszcz zdejmę ciężki i włożę coś lżejszego, bo ciężko mi, oj ciężko.

W szkole wczoraj super. cwiczylismy pozycje do karmienia i pozycje wertykalne do porodu.

Chłopy już mi na ścianach w pokoju siedzą i robią.

jenny, brawa za 17tc!!!!!!!!

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 kwie 2013, 09:01

Ja chyba też dziś badania zwykle, bo 25.04 mam szczegółowe usg polowkowe w szpitalu. Powodzenia Tibby.

JENNY mkniesz do przodu- 17 tc!
MONIKA ty już w zasadzie jedną nogą na porodówce :-)
MISIA dobrze że z Milenka w porządku. Wypoczywaj?

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 kwie 2013, 09:17

witam :)

u nas pochmurno, potem przyjedzie mama i babcia, to skocze do Rossmanna i do laboratorium zrobić badanie na toksoplazmę,
gardło mnie pobolewa i katar mam :ico_zly: ,
zaraz zjem śniadanko, potem trochę ogarnę mieszkanie,
Miłego dnia :ico_oczko:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

11 kwie 2013, 09:19

ja dziś odbieram wyniki na posiew z pochwy... buu. stres jest!

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”