ja teraz wyjeźdzam do Niemiec do męża, będę z nim do sierpnia i mi zaproponował zastrzyk antykoncepcyjny, ja nie chciałam , poprostu chciałam tabl. ale on mi nie zalecał żadnej bo z moją wagą 95 kg

Ja biorę aktualnie te tabletki. Bałam się bo nigdy wcześniej nie stosowałam antykoncepcji hormonalnej, ale po nich się nie tyje, jedynie stałąm się po nich senna. Tak jak piszesz bierze się je bez żadnych przerw, więc nie ma się miesiączki. Fajna sprawa ale są ponoć łagodniejsze od normalnych tebletek. Teraz gdy już nie karmię piersią będę musiała zmienić na inne. Jednak polecam je!przepisał mi tabletki Azalia
Nie musisz ich zmieniać! częśc lekarzy bzdury opowiada, podejrzewam, ze to to samo, co cerazet i można je brać cały czas! Ja głupia byłam dałam sie tak przekonać lekarzowi i żałowalam, poszłam do kobietki i wyśmiała goscia, wróciłam do cerazett, są dużo lepsze dla organizmu niż dwuskładnikowe - po prostu mini pigułek trzeba bardziej pilnować.To rzeczywiście masz dziwną przypadłość, ale niestety takie rzeczy się zdażają.
Ja biorę aktualnie te tabletki. Bałam się bo nigdy wcześniej nie stosowałam antykoncepcji hormonalnej, ale po nich się nie tyje, jedynie stałąm się po nich senna. Tak jak piszesz bierze się je bez żadnych przerw, więc nie ma się miesiączki. Fajna sprawa ale są ponoć łagodniejsze od normalnych tebletek. Teraz gdy już nie karmię piersią będę musiała zmienić na inne. Jednak polecam je!przepisał mi tabletki Azalia
Wróć do „Ginekologia - Położnictwo”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość