Kochanie byłam wiele razy, bo dobry konsultant będzie Cię prowadził za rękę przez całą dietę. Pytaj o co chcesz, chętnie pomogę.Ja nie próbowałam ale znam tę dietę, wiem o czym mówisz. Słyszałam właśnie że efekty są po niej dobre i co najważniejsze długotrwałe. Byłaś już na spotkaniu z konsultantem? Ponoć takie spotkanie w tej diecie to podstawa.
No właśnie też mi się wydaje ze chudniecie w tak krótkim czasie nie jest najlepszym rozwiązaniem. Ja schudłam 10 kg ale zajęło mi to ponad 2 miesiące więc spora różnica w czasie. Najważniejsze żeby pozbyć się starych nawyków żywieniowych i dobrze dobrać dietę dla siebie.Jakoś do mnie nie przemawiają takie turnusy. Czy naprawdę można zdrowo zrzucić 10 kg w 2 tygodnie? Prędzej to będzie efekt odwodnienia.. Ja po ciąży nie mogłam niestety ćwiczyć, a miałam dużą nadwagę. Lekarz zaproponował mi spróbowanie Diety Cambridge i powiem Wam, że był to strzał w dziesiątkę. Próbowała któraś z Was dziewczyny?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość