witaski
Ja tak szybko przyszłam napisac co u mnie na wizycie i wyłanczam laptopa bo nic dziś w nocy nie spałam nie wiem czemu i musze iść sie połozyć bo teraz już padam a mąż jak zwykle na nocce
A więc jak dla mnie noie za dobre wieśći,gin mi nie odstawił leków podtrzymujących i kazał brać do 38tc i kolejna wizyta 7 maja wtedy to leki mi odstawi i wypisze skierowanie na CC... szyjka jest więc mówił,że jeszcze się nie szykuje do porodu,odebrałam wyniki GBS czy jak to tam sie pisze na tego paciorkowca i z całej wizyty to mnie ucieszyło bo go nie mam
wody płodowe ok,łozysko bez złogów i zwapnień i II stopnia.
Ale poszlismy na USG i Milenka waży maleńko bo 2450gr
jest młodsza jak zawsze o tak tydzień z USG i wyszedł mi termin na 30 maja
płakałam jak wracałam całą drogę,niunia jest śliczna zdrowiutka,ale maleńka,ja generalnie w 40tc się urodziłam z wagą 2700gr i mój gin tak szacuje na góra 3kg przy porodzie,jest mi smutno,ale mnie pocieszył bo powiedział,że no jest drobna,ale to jeszcze nie czas na poród to po pierwsze a po drugie ja jestem bardzo drobna i niska dziewczynki powiedzcie,że ona jeszcze przybieże chociaż do tych 3kg?
także kochane ja się szykuje na poród tak ok 10-15 maja bo jak dostane 7 maja skierowanie nie CC to w ten sam dzień lece do szpitala się umawiac na CC bo jak mnie szybciej złapałyby skórcze to ja nie wiem co zrobie i nie będzie ciekawie
Nie za późno mój gin zbiera sie na wypisanie mi skierowania na CC dopiero w 38tc?
Ale mam mętlik w głowie
A jak ostatnio wam pisałam jak byłam u gina,ze mała ma ok 2500kg to właśnie szacował to po moim brzuchu i widzicie jak się pomylił kiedy zważył ją na USG
Monika takze kochana czekamy do kolejnej wizyty,zobaczymy co dalej z Tobą
ziolo juz 13kg do przodu mam
a czemu masz do 20kg przytyć? już duzo przytyłas?
kaczorek ja tez myslałam,że nie zdąże a jednak się udało i to bez pospiechu dasz rade zobaczysz
donatka26 po raz kolejny współczuje bólu głowy,moge jedynie sobie wyobrazic jaki to ból
tibby 2,5mies kochanie wiesz jak to zleci? nawet sie nie obejzysz jak my urodzimy i zaraz Ty i reszta dziewczyn
jenny lez i wypoczywaj słoneczko